Nail(land) of the day: China Glaze - Watermelon Rind

A ma bemutatásra kerülő lakk szerény véleményem szerint köszönőviszonyban sincs a görögdinnye héjával, ahhoz túlságosan sok girlandzöld csillám került a lakkba és némiképp kékesebbre is sikerült, mint egy görögdinnye héja. De ha valaki evett már csillámos, illetve kékesszöld héjú dinnyét, azonnal jelentkezzen nálam, kommentben! :D


A Watermelon Rind árnyalatot én nem mondanám azonnal karácsonyinak, mert nem a fenyőfa/karácsonyfa ugrik be róla azonnal, helyette egy kékes-ezüstös fényű, vastag, sziszegős girland már annál inkább, szóval vissza is kanyarodtunk az ünnepekhez. Öngól.
Állagra igencsak folyósra sikerült ez a lakk, úgy látszik, ilyen a cseppfolyós girland. 3 vékony rétegben, fedőlakk nélkül használtam, nincs szükség fényes fedőrétegre ennek a lakknak, anélkül is biztosítja azt az elképesztő színkavalkádot, amit a girlandzöld-ezüst-kéken irizálás mesterhármasban leművel, nézzétek csak:


Kék és zöld csillámok biztosítják a nem teljesen zöld hatást, a felülete teljesen sima, szóval csak semmi homoklakk-hatás!

Száradás tekintetében lassúnak mondanám, mivel a vékonyka rétegek szerintem gyorsabb száradási idővel kellene, hogy bírjanak. De szép. Nagyon is szép, ha az ember lánya pedig némi cuki zöld lakkozásra vágyna aznap, bizton merem állítani, hogy ez a görögdinnye héj az ő színe.
Teljes áras a kicsike a Naillandnél, vagyis 15 ml folyékony girland 1.490 forintba kerül és már most szólok, hogy ne higgyetek a webshopos promóképnek, egyáltalán nem olyan zavaros hableánykék élőben ez a lakk, mint a honlapon! :)


Hogy tetszik Nektek ez a lakk? A zöld melyik árnyalatát preferáljátok ősszel?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. az instagramon látva, felsikítottam, hogy kell, aztán most ismerősnek tűnt, majd mikor elolvastam a nevét, leesett, hogy ez megvan nekem :-)
  jó, hogy írtál róla, legalább előkerült :-)

  VálaszTörlés
 2. Jó színe van, ősszel jöhet mindenféle zöld hozzám, ilyenkor fogynak, mint a fene, a sok levélmintától :) Meg tavasszal is :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörűségesen csodaszép... és ehhez hasonló irtó giccses jelző kombinációk ugrottak be, de egyszerűen imádom! Nagyon gyönyörű lakk, attól függetlenül, hogy a névválasztás valóban nem lett találó.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése