MAC x my lips: Glamour Era rúzsteszt

Életem első MAC rúzsát szeretném bemutatni a blogon, amely a MAC Mineralize családba tartozik és amelyről elsősorban behatárolhatatlan színe miatt tudtam, hogy jó gazdája leszek, elvégre én sem vagyok olyan nagyon könnyen behatárolható fajta - na jó, a lila szín iránti függőségemen kívül :D


Mint valami rossz gyerek, úgy kezdem a sztorit, hogy az úúúgy vóóót, hogy a zurammal elmentünk az Aréna Plázába és a MAC bolt előtt azt mondta, hogy válasszak magamnak egy rúzst...tény, hogy anno a Naillandnél szemrebbenés nélkül otthagytam egy, illetve kettő MAC rúzs árát, ezen a gesztuson viszont nagyon meglepődtem és bele is pirultam :)

Azt előre le kell szögeznem, hogyha nem is találnék kedvemre valót az üzletben (cöhh, nyilván találok, de akkor is), már a sminkesek miatt érdemes betérni hozzájuk, egyrészt imádnivalóak, hogy a fekete munkaruhával kontrasztban olyan hajat és sminket varázsolnak maguknak, hogy az állam is leesik, másrészt pedig nagyon segítőkészek és tényleg akarnak is foglalkozni a vásárlóval és megtalálni a számára legtökéletesebb rúzst, alapozót, vagy szemhéjpúder-palettát.

A Glamour Era rúzstok hál' istennek nem lövedékformájú, az valahogy nekem nem nagyon jön be, bár az új, Giambattista Valli kollekció rúzsaiból szemrebbenés nélkül betáraznék, ez a matt bevonatú töltény már kevésbé áll tőlem távol, mint a fekete társai :)


Mindenképp a hidratáló hatás volt az elsődleges szempont, télvíz idején, amikor a vásárlás történt, semmiképp sem szerettem volna a napi ajakradírozás ellenére sem olyan rúzst, ami megköveteli az alapos aláhidratálást.
Csak pár rúzst dobtunk fel az ajkaimra, ő állt a legjobban és most le is írom a színét: terrakotta szilva. Így tudnám a legjobban körülhatárolni az első ránézésre barnás-narancsos-piszkos mályva kinézetű rúzst, amelynek színe elüt a kézfejem és az ajkaim bőrétől, mutatom is élesben (rúzsceruza nélkül, ehhez a színhez beszerzés alatt):
Narancssárgás, délutáni napfényben:
Délutáni erős napfényben:
Szűrt fényben:
Ezt a rúzst valaki mályvának, valaki terrakottának és valaki krémszilvának fogja látni, de semmi gond, mindenképp rakassátok fel az ajkaitokra egy MAC üzletben az eladólányokkal, hogy lássátok, hogyan idomul a bőrtónusotokhoz.

Én nagyon megszerettem ezt a rúzst, a szemhangsúlyos sminkjeim állandó kísérője, a leheletnyi narancsos beütése ellenére my lips but better hatást tudok elérni a Glamour Era segítségével, remekül hidratálja az ajkaimat és egy bulis estén csak 1-2-szer kell megigazítani némi ivászat után :)
Illatra egy enyhe vaníliaillat és a régi idők, faragott fa tégelyeiben tárolt porpúder egyvelegére emlékeztet, nagyon érdekes, igen enyhén fűszeres, de semmi irritatív vagy émelyítő dolgot nem okoz, ez tutifix, ugyanis én ez utóbbiakra igen érzékeny vagyok. Szóval csak szépen, bátran, tessék csak tessék menni és megtalálni életetek rúzsát - ha még nem érkezett el ez a pillanat.Nektek hogy tetszenek ezek az érdekes, összetettebb színű rúzsok?

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Nyehehe, nekem bizony az életem rúzsa címet a matt Mehr kapkodta el nagyon hamar - a Kinda Sexy árnyalatra lennék még nagyon kíváncsi emellett. Ügyes volt a színválasztás nagyon, tényleg szuper természetes! Bár nekem a szilva az nem látszik benne - a szilva szerintem lilás kékes színű. :P

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép, igazi klasszikus darab. :)

  VálaszTörlés
 3. Hjaj, sajnos nagyon tetszik. Sajnos, mert már túl sok rúzsom van tőlük, de mindig megakad a szemem egy-egy darabon. Annyira szép, én terrakottának látom, és olyanom MÉG nincs. :D

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól áll neked ez a szín, tökéletes választás volt :) A szilvaszínt amúgy én maximum úgy látom benne, mint a szilva húsát, ahhoz valóban hasonlít a színe. Bár én szilvánál mindig valami kékes-lilás dologra asszociálok :)
  Engem sajnos teljesen levettek a lábamról a MAC rúzsai, rohamosan gyarapodik a gyűjteményem és félek, nem fogom tudni vele leállni. Bár más termékeket is szeretnék tőlük kipróbálni, ha lesz rá lehetőségem :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése