Inspirációs képválogatás - idei utolsó szabad hetem

Alig egy hete, múlt hét csütörtökön eszméletlen gyorsasággal pörögtek fel körülöttem az események, aznap reggel ugyanis kaptam egy levelet az egyik fejvadászcégtől, miszerint a személyes interjúm alapján felvételt nyertem a megpályázott pozícióra...A modern technika csodái tényleg működnek, ugyanis azóta mindent, ami a belépéshez szükséges, e-mailben és szkennelve kell küldenem a cégnek, picit talán személytelennek érzem, bár az is igaz, hogy utoljára 11 éve léptem be állományba.
Szóval most itt vagyok, pötyögöm az utolsó, lényegében munkanélküli szerdámon az inspirációs poszthoz a kísérőszöveget enyhén zaklatott állapotban, amibe vegyül egy jó adagnyi egészséges és annál több egészségtelen izgulás. Teljesen más lesz. Vadiúj emberek, vadiúj munkakör, egyedül a környék lesz ismerős, mivel pont szemben fogok dolgozni a korábbi munkahelyemmel :)


A dáthás időszakban is lehet bűnözni, nem kicsit:#kávénélküliéletFestményként az ágyam fölött el tudom képzelni ezt a fotót:Csíkos&kockás = cuki&nyerő páros:>nagyokat nyelek a kép láttán<Arany. Tetoválás.Nem tudok elvonatkoztatni, nekem erről a virágról mindig Silver - Turn the tide című száma ugrik be:Motoros barátnőnek öltözött ma:


Koccintsunk arra, hogy van munkánk:Halálosan beleszerettem a fekete-réz-piszkospink kombinációba:Peeeersze, csokiból készíts rá még ilyen kis hegycsúcsokat, hadd csorogjon a nyálam jobbra-balra:Ez a cipő számomra hozza tinikorom tökéletes diszkóvilágítását:Jahajj, cukkkkkkkkkkkkkkkkker:Kell. MIND!Csak hogy megértsétek a helyzetem :P


Imádom a poncsókat, főleg ezeket a gyönyörű, vibráló színű példányokat:Íme a tökéletes tengerparti hangulat a fürdőszobában:Őrületesen szép ez a lemattított izzás a körmökön:Görögsali? Áhh, inkább görög melegszendó, jó?Ki tervezte? Hadd csókoljam homlokon!Modern kori kastély:O to the M to the G:Mini, kóci, vöri:Gyönyörű és óriási:Csokoládéhab...mindig elgyengülök...:Szépséges:A jácintot egész évben elnézegetném az ablakomban:Mestermű:
Ti mivel töltitek ezt az utolsó, nyárias hetet?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Sok sikert az új helyen, és ne izgulj csak az első közös kávéig fogod magad furcsán érezni :)

  VálaszTörlés
 2. Szorítok, érezd jól magad az új munkahelyeden, és ne izguld szénné magad! :)
  A fotók csodásak, az a mosdókagyló-elképesztő!

  VálaszTörlés
 3. Reni, te egy talpraesett lány vagy, menni fognak a dolgaid hidd el! Fogadok, hogy belépsz az ajtón és máris sikerül megtalálnod a helyedet, és a kollégák is örülnek a vérfrissítésnek a Te személyedben! Ők is biztosan kíváncsiak rád, de segíteni fognak, akármi legyen, hisz' ne feledd, az ő érdekük is, hogy sikerüljön tényleg beilleszkedned és elsajátítanod mindent, ami szükséges! Csak ne félj kérdezni! ;)

  VálaszTörlés
 4. Sok sikert az új helyen! No para,menni fog ez ;)
  Remek képek. Lefele haladva próbáltam megjegyezni a kedvenceim, de aztán rádöbbentem,hogy mind le kellene írjam :))

  VálaszTörlés
 5. A csoki most annyira nem hoz lázba, de a cica! gyűrű! ház! csodálatosak.
  Megy a drukk, remélem, nagyon jó lesz az új munkahelyed!

  VálaszTörlés
 6. Élvezd ki még ezt a kis pihit :)
  Festmény, tetoválás, virág, torta, gyűrűk, melegszendó, táska, ház, cicc, csokoládéhab a kedvencek most :)

  VálaszTörlés
 7. Először is gratulálok a munkához! :)
  Nekem az első a kedvencem, azt le is mentettem! :D Az a fekete alapon vörös pelyhes matt lakkozás pedig tényleg valami csoda! :3

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése