Ugrás a fő tartalomra

Személyes: #álljonmegegykertért az állatkáink szemével

Negyedik hete tartanak nálunk a kinti munkálatok, szó szerint amint kitesszük a lábunkat az ajtón, munkaterületre lépünk. Már lassan jártasabb vagyok a lábazati vakolat színkódjaiban, mint az őszi szortimentfrissítés termékeiben :)
Amellett, hogy a mi idegeinket és pénztárcánkat is megviseli a felújítás, az állatkáink sem nézik jó szemmel, hogy fenekestül felforgattuk a kis birodalmukat. Bárcsak tudnák, hogy ezután nekik sem kell felesleges kátyúkat, vagy épp betontömböket kerülgetniük, kedvükre henyélhetnek majd az új járdán az új növénykék árnyékában. Most megmutatom Nektek, milyen pillanatképeken kaptam el az építésvezetővé avanzsált egyszem kutyunkat és a négy macskuszunkat:


Sandy rendszeresen ki-be járkál és csak rápillant a munkásokra és ők azonnal el kezdenek olvadozni tőle:


Bár én látom, mennyire megviseli szegénykémet ez az őrült sürgés-forgás - ez a kép a munkálatok előtti napon készült, szerintem tudta, hogy valami lesz másnaptól:Izzadó munkáslegény-szag van a levegőben:


Valaki megint nem kapott kávét:Mirci, a régi kerítés őrzője:Mániákusan imádják a friss betont:


Frankón mosolyog:Mokka néz:És bemászik:Kiara a zen macska:Alex a legnagyobb káoszban is csak napfürdőzik:

Na jó, néha azért őrjáratot is vállal:"Te most frankón elaludtál menet közben?"És természetesen meghívást kaptak a hollywood-i Hírességek Sétányára:
See you later :)


Megjegyzések

 1. Szegények. :( De majd ha minden munkás elmegy, utána birtokba vehetik az új udvart. :)

  VálaszTörlés
 2. Olyan gyönyörű a kutyus! Imádom!
  A macsekok is jófejek, gondolom tetszett nekik a hűs beton :)

  VálaszTörlés
 3. Mindegyikük nagyon aranyos, de engem Sandy vett le leginkább a lábamról - hiába, kutyás típus vagyok :) És tetszett a bejegyzés hangulata is :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.