Személyes: #álljonmegegykertért az állatkáink szemével

Negyedik hete tartanak nálunk a kinti munkálatok, szó szerint amint kitesszük a lábunkat az ajtón, munkaterületre lépünk. Már lassan jártasabb vagyok a lábazati vakolat színkódjaiban, mint az őszi szortimentfrissítés termékeiben :)
Amellett, hogy a mi idegeinket és pénztárcánkat is megviseli a felújítás, az állatkáink sem nézik jó szemmel, hogy fenekestül felforgattuk a kis birodalmukat. Bárcsak tudnák, hogy ezután nekik sem kell felesleges kátyúkat, vagy épp betontömböket kerülgetniük, kedvükre henyélhetnek majd az új járdán az új növénykék árnyékában. Most megmutatom Nektek, milyen pillanatképeken kaptam el az építésvezetővé avanzsált egyszem kutyunkat és a négy macskuszunkat:


Sandy rendszeresen ki-be járkál és csak rápillant a munkásokra és ők azonnal el kezdenek olvadozni tőle:


Bár én látom, mennyire megviseli szegénykémet ez az őrült sürgés-forgás - ez a kép a munkálatok előtti napon készült, szerintem tudta, hogy valami lesz másnaptól:Izzadó munkáslegény-szag van a levegőben:


Valaki megint nem kapott kávét:Mirci, a régi kerítés őrzője:Mániákusan imádják a friss betont:


Frankón mosolyog:Mokka néz:És bemászik:Kiara a zen macska:Alex a legnagyobb káoszban is csak napfürdőzik:

Na jó, néha azért őrjáratot is vállal:"Te most frankón elaludtál menet közben?"És természetesen meghívást kaptak a hollywood-i Hírességek Sétányára:
See you later :)


Megjegyzések

 1. Szegények. :( De majd ha minden munkás elmegy, utána birtokba vehetik az új udvart. :)

  VálaszTörlés
 2. Olyan gyönyörű a kutyus! Imádom!
  A macsekok is jófejek, gondolom tetszett nekik a hűs beton :)

  VálaszTörlés
 3. Mindegyikük nagyon aranyos, de engem Sandy vett le leginkább a lábamról - hiába, kutyás típus vagyok :) És tetszett a bejegyzés hangulata is :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése