Ugrás a fő tartalomra

Nail(land) of the day: Picture Polish - Obsession

Mérhetetlenül elutasítóan viselkedtem a Picture Polish Vampy Chameleons kollekciójával szemben, pedig nekem aztán minden jöhet, ami vámpír (mondjuk most épp vérfarkas-mániában szenvedek, erről majd később). Valahogy nem volt meg semmiféle kattanás, rajongás, légzéskimaradás, semmi. Aztán ez a kis huncut Picture Polish mostanság az arcomba tolta az Instagram profilján keresztül az Obsession lakkról készült képeket és egyszer csak azon kaptam magam, hogy azt ismételgetem magamban, hogy obszeszijón. Hát az enyém lett. És mániákusan megszerettem, kábé belebolondultam.


Lehet, az volt a bajom, hogy a Colour Alike duokróm meg multikróm kiadásaitól többet vártam, egy zöld bogár kitinpáncéljának tökéletes hasonmásában már csalódtam a CA márkánál.
Viszont egy másik bogár, a Picture Polish bogara beült a fülembe és ott duruzsolt, egészen eddig a pillanatig:
Már az üvege megér egy odavagyok érted sikítást, de kenjük csak fel szépen: igen vékony rétegeket használtam a lakk folyóssága miatt, így 3 réteg került végül a körmeimre, normál tempóban száradnak az egyes rétegek, elégedett vagyok vele.

Sötétben úgy tűnhet, mintha egy sötétlila lakkot dobtál volna fel a körmökre, de ha kiviszed a napfényre, vagy akár a telefon zseblámpa funkcióját bekapcsolod (köszi Edina :P), ott van véged - íme a multikróm hatás, PP módra:Belülről izzó lila, ciklámen és kék csillámok játszanak igen aktívan a lakkban, ESZMÉLETLENÜL szépséges:

Ha pedig épp csak kevés természetes fény áll rendelkezésre, az egész olyan, mintha egy kék búra alatt forgatnád a körmeidet, áhh, eszményi! Ekkor produkálja azt a kékséget, ami alapból a lakkos üvegre pillantva látszódik.Nagyon vágytam már egy ilyen összetett, mélyen és erőteljesen sugárzó lakkra, melynek a felülete száradás után tükörfényes lesz, nem is tettem rá fedőlakkot, mert önmagában hozta ezt a szintet.

Obsession. Jelentése: megszállottság. Innentől, hogy megszereztem ezt a limitált kiadású szépséget, megszállottan fogom keresni az erős, mesterséges fényt, illetve hajkurászni az utolsó, nyári napsugarakat, hogy belebámulhassak az izzó, lila, multikróm univerzumba. Azt javaslom, szerezzétek be, mielőtt elfogy a Nailland standjánál, a webshopban már nincs belőle.Meséljetek, multikróm: igen, vagy nem?

Pusza: Reni


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…