Nail(land) of the day: China Glaze - Turned Up Turquoise&Catrice Glitterama

Lassan idejét sem tudom már, mikor jelent meg a blogon körömlakkos tartalom, de épp' ideje volt, szinte már el is felejtettem a kacsómat úgy tartani, ahogy a lakkos bejegyzések megkövetelik :D
Ha azt mondom Nektek, hogy egy zöldeskék, neon, szatén-mattra száradó China Glaze következik, akkor Ti is furcsán bámultok a monitorra, ugye? Pedig ma róla lesz szó, a Turned Up Turquoise-ról és szokásomhoz híven, megtoldottam a gyűrűsujjam körömfestését a kedvenc zöld topperemmel.A Moyra és a Zoya lakkok szatén-matt finissel rendelkező lakkcsaládjához tudom a leginkább hasonlítani ezt a China Glaze lakkot, vagyis marha gyorsan szárad, így a lakk terelgetésére és igazgatására igazából semmi időnk sincs, illetve szatén-matt végeredményt kapunk.
Ennek a finisnek a hátulütője az, hogy ha nem viszünk fel alá alaplakkot, akkor a köröm minden egyes barázdáját gyönyörűen kiemeli, emellett pedig számolnunk kell a zöld lakkok ragaszkodásával, vagyis szépen befogja a körmöket. Bizony.
Két vékony rétegben vittem fel, látszódik is, hogy egy harmadik még bőven elfért volna, szóval ne spóroljunk, a 14 ml így is életünk végéig elég lesz. Felkenéskor erőteljesen szembeötlik egy gyöngyházfényű, ezüstös réteg, de no para, nem fogunk ettől nyugdíjasklub tagnak látszani, ez az ezüstös réteg felel megszáradva a szaténos hatásért.
Amiért pedig lecsaptam erre az árnyalatra az a felháborítóan erőteljes, neonos beütése és a behatárolhatatlan zöld-kék-türkiz színe. Kegyetlen jó!


A gyűrűsujjamra egyetlen rétegben vittem fel a kedvenc zöld glitterözönömet a Catrice Luxury Lacquers családjából, az árnyalat a C03 Glitterama névre hallgat. A benne lévő zöld mini és normál méretű, kerek glitterek szépen belesimulnak a lakkba, nem lesz érdes a végeredmény és viszonylag gyorsan is szárad.

A China Glaze lakk jelenleg is elérhető a Nailland webshopjában és standjain, nem akciós, a 14 ml-ért bizony ki kell csengetni azt az 1.490 forintot :)Ebben az időben milyen árnyalatú körömlakkhoz jött meg a kedvetek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Régen mindig volt ehhez hasonló színem és igen, pont ez a szín fog erősen. Kedvenc szín? Minden élénk és világos ezen a nyáron!

    VálaszTörlés
  2. Nem is tudom, tetszik is meg nem is, de hogy miért nem, azt se tudom :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése