Ugrás a fő tartalomra

Nail(land) of the day: China Glaze - Turned Up Turquoise&Catrice Glitterama

Lassan idejét sem tudom már, mikor jelent meg a blogon körömlakkos tartalom, de épp' ideje volt, szinte már el is felejtettem a kacsómat úgy tartani, ahogy a lakkos bejegyzések megkövetelik :D
Ha azt mondom Nektek, hogy egy zöldeskék, neon, szatén-mattra száradó China Glaze következik, akkor Ti is furcsán bámultok a monitorra, ugye? Pedig ma róla lesz szó, a Turned Up Turquoise-ról és szokásomhoz híven, megtoldottam a gyűrűsujjam körömfestését a kedvenc zöld topperemmel.A Moyra és a Zoya lakkok szatén-matt finissel rendelkező lakkcsaládjához tudom a leginkább hasonlítani ezt a China Glaze lakkot, vagyis marha gyorsan szárad, így a lakk terelgetésére és igazgatására igazából semmi időnk sincs, illetve szatén-matt végeredményt kapunk.
Ennek a finisnek a hátulütője az, hogy ha nem viszünk fel alá alaplakkot, akkor a köröm minden egyes barázdáját gyönyörűen kiemeli, emellett pedig számolnunk kell a zöld lakkok ragaszkodásával, vagyis szépen befogja a körmöket. Bizony.
Két vékony rétegben vittem fel, látszódik is, hogy egy harmadik még bőven elfért volna, szóval ne spóroljunk, a 14 ml így is életünk végéig elég lesz. Felkenéskor erőteljesen szembeötlik egy gyöngyházfényű, ezüstös réteg, de no para, nem fogunk ettől nyugdíjasklub tagnak látszani, ez az ezüstös réteg felel megszáradva a szaténos hatásért.
Amiért pedig lecsaptam erre az árnyalatra az a felháborítóan erőteljes, neonos beütése és a behatárolhatatlan zöld-kék-türkiz színe. Kegyetlen jó!


A gyűrűsujjamra egyetlen rétegben vittem fel a kedvenc zöld glitterözönömet a Catrice Luxury Lacquers családjából, az árnyalat a C03 Glitterama névre hallgat. A benne lévő zöld mini és normál méretű, kerek glitterek szépen belesimulnak a lakkba, nem lesz érdes a végeredmény és viszonylag gyorsan is szárad.

A China Glaze lakk jelenleg is elérhető a Nailland webshopjában és standjain, nem akciós, a 14 ml-ért bizony ki kell csengetni azt az 1.490 forintot :)Ebben az időben milyen árnyalatú körömlakkhoz jött meg a kedvetek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Régen mindig volt ehhez hasonló színem és igen, pont ez a szín fog erősen. Kedvenc szín? Minden élénk és világos ezen a nyáron!

    VálaszTörlés
  2. Nem is tudom, tetszik is meg nem is, de hogy miért nem, azt se tudom :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…