Inspirációs képválogatás

Elérkeztünk a hosszú hétvége utáni első hétfelezőhöz, remélem, mindenki alaposan kipihente magát a hétvégén és fel tudott töltődni napsütéssel, illetve a kert némi esővel.
Én most picit agyilag kifáradtam, több személyes és telefonos interjú jött össze az elmúlt pár napban, így Teen Wolf sorozatmaratonnal kapcsolódom ki, hajrá Stiles! :)


Nagyon-nagyon-nagyon szeretnék aztékmintás ágyneműt:Kész, nekem itt van végem:Istenkém, az a jó öreg margarita pizza a kalapos pizzérialánctól, hjajj:Add ide nekem szépen ezt a kardigánkát:Álomszerű naplemente:Na ilyen egy profi liláskék és arany körömlakk találkozása:Csúcsokat döntöget ez a desszert:Ha már aztékminta, ez a ruha őszre eszményi lenne:Im blue dabadiii:Hát ez, ezzzzzzzzz:


Ide vele:Kócosan tökéletes:Mosolyra fakaszt ez a virágcsokor:Jut eszembe, overált idén még nem is vettem:A csokihullámos úristenit:Erre a gyűrűre senki nem mondhatja, hogy nem passzol az aznapi outfitjéhez színben:Vágyom rád, Olaszország:Ezt a kabátkát egyenesen i-má-dom:Igyuk meg. Háromra:39-esben kérném, ha lehet:Tésztasali? Görögsali? 2 in 1:Ha épp most mennék férjhez...:Hihi, házi fagyigyár:
Már nyáladzok ezen kép láttán, lila, lila hátán:Cuki hajgombóc:
Kutyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:Flitteres dögike:Kicsi, szegényes viskó:Monokróm lazaság irigylésre méltó fürtökkel:

Meséljetek, hogyan telik nálatok a hét hátralevő része?

A nyereményjáték a Lush csomagért még mindig zajlik, le ne maradjatok róla! :)

Pusza: Reni


Megjegyzések

  1. Nagyon jó képek. :) A cica a mozaikos csempével abszolút kedvenc. :)

    VálaszTörlés
  2. ööö a flitteres dögikének behorpadt a mellkasa, az utolsó szerelés meg annyira jó

    VálaszTörlés
  3. El se kezdem felsorolni, mert az összes tetszik :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése