Inspirációs képválogatás: holnap tűzijáték! :)

Holnap visszavonhatatlanul Új Kenyér ünnepe és Államalapítás, tűzijátékkal fűszerezve. Augusztus 20-a Nekem a nyár végleges lezárását jelenti, utána már nem eszünk görögdinnyét, elmaradoznak a délutáni forróságban a fagyizások, készülünk lélekben a szeptemberre, az iskolakezdésre, annak ellenére, hogy már egyikünk sem koptatja a családban az iskolapadot. Valami új kezdete jön. Reményekkel, vágyakkal, tervekkel, célokkal. Én személy szerint a leghangosabb tűzijáték közepette gondolom át, hogy mi vár Rám, 1 év múlva ekkor hol leszek, kikkel leszek, milyen érzésekkel és gondolatokkal. Te hol látod magad 1 év múlva?


A galaxison innen és túl:Egyszer eljutok Görögországba nyaralni és pont:Unikornisos/hableányos gyűrű:Nyamnyinyamm:Na ebben a sálban tutira nem fáznék:Ez egyszerűen csak WOW:


Az esküvőmön halvány rózsaszín és barack színű menyasszonyi csokrom volt :)Egy karakteres sajtot egy jó, fűszeres chutney-val párosítani és bedobni két pirítós közé, anyám!Helyes fonatka:Egy jó kávé mindig kisimítja a ráncokat :)Álomszép ez a telefontok:A Marsala-t még bő 3 hónapig bátran hordhatjuk naptár szerint - de ki nézi a naptárat? :DMiféle chips? Én nem láttam sehol!Matchy-matchy:Olaszország, szeretlek:Mesés hajzuhatag, imádom a benne játszó árnyalatokat:Csukd be szemed, nyisd ki szád:


H-K-SZ-CS-P:Szörbet parti:
Klasszikus szépség:Álomházam Kalifornia államban:Francia sikk, bohókás és könnyed stílusban:Ide én most beköltöztem, sziasztok:Ásványos szépség:Kolbis bruschettából egy tálcával meg tudnék enni:
Mosolygós szépség:Megágyaztam...a macskának...:Beleszerettem ebbe a krémes, eper-ribizli-szilva árnyalatba:


Tulipán förevör:
Ti merre mentek augusztus 20-án? Debreceni Virágkarnevál, tűzijáték, fesztivál, vagy bekuckózás? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Szép képek, ismét :) Tűzijáték, az lesz, meg séta, házimunka.

  VálaszTörlés
 2. Jaj mennyire szépek ezek a tájképek, és ezek a csodás medálok:) Tetszik a bevezető, pont illik rám is:)

  VálaszTörlés
 3. Egyszer én is el fogok jutni Görögországba! *_*
  Gyönyörű a csokor és a körömlakk színe is. :)

  VálaszTörlés
 4. Görögország <3 ásványok, nyami torta...

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése