Inspirációs képválogatás - boldog 3. születésnapot Njoythestyle!

Már szinte órát lehet igazítani a minden héten, szerdán kikerülő inspirációs bejegyzéshez, a tegnapi napon azonban egy nagyon különleges esemény ütötte ki a nyeregből ezt a blogposztot és csúsztatta át másnapra: 3 éves lett a blog! :) Boldog, megható, izgalmas napok és hetek vannak a hátam mögött, ezernyi karakter és óra jellemzi azt, amitől összeállt 880 bejegyzés, de a betonbiztos résztvevője a blognak, azok bizony TI VAGYTOK!!! Hálásan köszönöm, hogy vagytok, olvastok, kommenteltek, nézegetitek a bejegyzések képeit, a születésnapi ajándéksorozat pedig a legkevesebb, amit adhatok Nektek :) Gyertek és nyerjétek meg a szuperebbnél szuperebb ajándékokat, ez a szülinap nem csak augusztus 12-én volt érvényes...én szóltam :P


Borítéktáskás istennő:Akár ezzel a tortával is ünnepelhetnénk a blogszülinapot, ki kér egy szelettel?Ebből a mintából marokkói ihletésű cementlap is készült és Budaörsön szerezhető be. Mármint a cementlap:Álmaim aztékmintás szőnyege, hát szia, te szépség:#buliblézerVan akkora állkapocs, ami egyben átharapja ezt a laza kis szendót?Menta, metál, türkiz, arany és bronzbarna bőr, mmm:Szépségességesség:A piszkos liláért is odáig vagyok ám:Szupi ötlet:
Álmodtam egy aztékmintás lábbelit:Kávét? Szívesen :)Shine bright like the sunshine:Bűnös édesség:Nem is kell élő webkamerás összeköttetés a tengerparttal, ha itt van Neked ez a kép:


A-tya-éggggggggg:Moft mi vam? Ém if hűfölök:Cukikák:A kilátás enyhén szólva is pazar:Izgi monokróm szett:Hűsölni a habokban, ajjh, de jó is lenne:Tiszteletet parancsoló egy darab:Egy városnézést valaki?Dinnyuci...na mindjárt megyek is és eszem egy szelet jéghideg görödinnyét!A vaníliás kekszekben van valami megnyugtató:Akaromakaromakarommostazonnal:Marokkói stílusban egy belső udvari medence? Hát jó, azonnal kezdjük is az építkezést :)Még mindig nem unom az aztékmintát, van egy olyan érzésem:Egy gyilkos szendvicset valaki?
A blogszülinapi nyereményjátékokon részt fogtok venni, ugye? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Gratula!!!
  Az a ház és az utcakép!!! Annyira hangulatosak!!!

  VálaszTörlés
 2. Imádom ezeket a képeket, az összeset és ezeket a kép kommentárokat is:D

  VálaszTörlés
 3. Uhh talán a szűk utcácskás a kedvencem, de az első kép is csodás :) Boldog blogszülit így utólag is és még sokat! ^^

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése