Salvatore Ferragamo - Fall Winter 2015/2016

Stóláért, pláne smaragd-méregzöld színben még életemben nem rajongtam. Ezidáig. Salvatore Ferragamo tervező - akitől mindenképpen szeretnék a magaménak tudni egy parfümöt - beindította nálam ezt a szerelmet...mi lesz ebből még, Csajok? :)

A fent említett gyönyörű színen kívül a fekete, szürke, fehér, barna, téglavörös és korall színeket sem kell nélkülöznünk, igazi őszi hangulatot sugároznak a ruhaköltemények, a korallal kombinálva pedig kap egy kis könnyed frissességet a ruha, kellőképp ellensúlyozva a zord, hideg időjárást.

A geometrikus alakzatok a felvonultatott színkombinációban retro fali tapéta emlékét hozták elő belőlem, nagyon kis helyesek :)

Egyáltalán nem vált most ki belőlem ambivalens érzéseket ez a sok, meleg holmi, kedvem lenne belehuppanni az egyik ujjatlan szőrmebunda ruciba, jól ellennék benne itt a kanapén, Youtube videókat nézegetve :P A szőnyeget pedig most azonnal kérem idehozatni, a címem pedig...El tudnátok képzelni 1-1 Salvatore Ferragamo által megálmodott ruhadarabot a szekrényetekben?

Hogyha eddig is figyelemmel kísértétek a blogot, de még nem iratkoztatok fel, azt mindenképpen tegyétek meg, mivel már nem kell sokat aludni és a blog betölti a 3. életévét! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések