Press: Essence - Fun Fair trendkiadás

Folytatódjék a sor a Rossmann és Douglas üzletekben jelenleg kapható Essence trendkiadással, a cukorkás, vidámparkos Fun Fair-rel. A pasztell/szörbet/cukorka/vattacukor - kinek melyik elnevezés tetszik jobban - évek óta tartják magukat tavasszal és nyáron, mind a divat, mind pedig a dekorkozmetikumok terén, így idén is hódolhat ezen árnyalatok szerelmese a lágy, kedves, puha színeknek.


Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: cuki, babás rúzsok, helyes kis pirosítók, melyek nem túl durva színeikkel könnyedén beilleszthetőek az alap pirosítótárba és highlighter gyöngyöcsékre is lecsaphatunk a már említett cukorkaszínekben.
A szemhéjpúder mono-k és a pirosítók egyaránt égetett termékek, vagyis az égetésnek köszönhetően intenzívebb és tartósabb eredményt érhetünk el, valamint a sminktermék nedvesen is használható.

ring around the rosy és sweetheart´s sweet tooth - 1.099 Ft

keep sweet and sparkle on! - 1.299 Ftyou´re mint-blowing, be my marshfellow!, plump it up! - 1.049 Ft


ring around the rosy és sweetheart´s sweet tooth - 849 Ft

A trendkiadásban megjelent körömlakkok szatén matt finist ígérnek, így elvileg a Moyra és a Zoya márkák korábbi, szatén kollekcióiban kapható eredményt kaphatunk velük:you´re mint-blowing, be my marshfellow!, ring around the rosy, sweetheart´s sweet tooth - 649 FtJönnek még vattacukrot imitáló körömdíszítő vattácskák, nálam személy szerint a bársony és a farmer hatás volt a legteteje ezeknek az effekteknek, de ha bevállalósabbak vagytok, íme pink és menta színekben a "segédanyag":

candylicious, sugar for my honey! - 949 FtHa már vidámpark, akkor jöhet némi kalóriadús nyalóka, de ezúttal a hajunknak lesz és garantáltan nem fog hízni tőle, ugyanis csak a formát tartották meg a pasztellszínű hajgumiknak:
lolli hajgumi - 949 FtNektek hogy tetszik ez a trendkiadás? Maradjon még a vidámparki hangulat, vagy most már átadhatják a helyüket a cukorkaszínek valami másnak?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Engem nem igazán érintett meg ez a trendkiadás.

    VálaszTörlés
  2. Ez nem ér! Nagyon tetszik ez a trendkiadás..:( De nálunk nincs...én majd az ecsetekkel teli trendkiadásukat várom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése