Press: Catrice - Lumination trendkiadás

Rose gold a köbön, már a csomagolással! A Lumination trendkiadás nem más, mint a nyári, pasztell rozé és élénk pink árnyalatok elegáns párosítása a csillogó metál árnyalatokkal. Igen, igen és igen-igen! Nagyon kedvemre való ez a kollekció, imádom a metálos csillogást, egész egyszerűen gazdagabb instant fényt nem tudok elképzelni ennél sminkben, augusztus végétől pedig ezek a nyalánkságok számunkra is elérhetőek lesznek, mégpedig a Müller drogériákban és az Auchan áruházakban! Megjegyzem: teljesen jól csinálják, hogy nagy hiperekben lecsaphatunk ilyen limitált kollekciókra, a nagybevásárlás közepette a hatos csomag ásványvizek és 12 kilós görögdinnyék mellett a pipereasztalunknak is hozunk haza valamit :)


CATRICE Lumination Ajakrúzs - 1.329 Ft
Akár a fényes nude árnyalatot választod holografikus hatással, vagy a félig matt élénk pink színhez nyúlsz, mindkét szín a nyári kedvenceid közé fog kerülni. A rúzs - amelynek a csomagolása bitangjól sikerült - krémes textúrával rendelkezik, így nagyon kényelmes viselni.

Radiant Rose és Pink MATTrixCATRICE Lumination Luminizing Bronzosító - 1.659 Ft
Az égetett bronzosító metálos, márvány mintával természetes, napbarnított színt ad az arcodnak és a nyak vonalának visszafogott csillogással. Ha már a nyár vége felé közeledünk, még könnyen kihasználható ez az eszköz, hogy napcsókolta hatást érjünk el a bőrön. Jahh, és az indiánnyárról se feledkezzünk meg! :)
New Bronze AgeCATRICE Lumination Luminizing Highlighter - 1.659 Ft
A lágy textúra és az egyedülálló márványmintázat azonnal megragadja az ember lányának tekintetét, bátran használd a szemöldökcsontra, a pirosító felett, az arccsont leginkább kiálló részén, illetve a felső ajkad v-jében.
Luminous LightCATRICE Lumination Púder Pirosító - 1.329 Ft
Matt hatású, piszkos rózsaszín pirosító? Ennél tökéletesebb kombinációt én sem tudnék hirtelen mondani őszre pirosító-fronton, így elsőként ennek a teszterét csekkoljátok le az állványnál. Szerintem.
Flushed-FictionCATRICE Lumination Pure Chrome Szemhéjpúder - 1.329 Ft
A három Pure Chrome Szemhéjpúder metálos csillogást biztosít, magas pigmentációjuk garantálja az intenzív színhatást a pasztell pink, az elegáns pezsgő és a meleg rozé színeiben. Könnyen felvihető és kenhető.

Radiant Rose, Stargazer és InterstellarCATRICE Lumination körömlakk - 1.159 Ft
Metálos csillogást kérsz a körmeidre is? Íme a kollekció négy résztvevője, a kékes tónusú, hideg málnaszín és jeges tejeskávé árnyalat igencsak tetszetősek.


Interstellar, Cosmic Pink, Stargazer és HoloGREYphicNa, ki várja már velem együtt az iskolakezdést, hogy közelebbről is szemügyre vehesse a Lumination trendkiadást? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Nem várom az iskolakezdést :) Ezek elég sápadtak nekem.

    VálaszTörlés
  2. Szépek, főleg a csomagolás miatt tetszik :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése