Pixibox - 2015. június

Amíg tűkön ülve vártuk az igazi nyár beköszöntét, addig is izgalomban tartotta a szépségrajongókat a Pixibox múlthavi kiadása, mely az ismert márkák mellett egy újat is felvonultatott, a Pure Fiji személyében - a testvaj már el is fogyott, előre szólok, "csak" ilyen jó a termék! :)
Kezdjük is az ismert márkákkal: az Uriage már bemutatkozott korábban egy érzékeny bőrre való krémtusfürdővel, az tökéletesen karban tartotta télvíz idején a bőröm, most egy könnyed, nyári tusolózselével és egy arcra való fényvédőkrémmel költöztek be Pixiékhez. 50-50 ml érkezett tubusonként, a tusit már kipróbáltam és mintha picit szárítaná a bőrömet...? Rövidesen elfogy a Balea krémtusfürdőm, aminek a helyét az Uriage veszi majd át, szóval később részletesebben is beszámolok róla.
A 30-as fényvédő faktorral ellátott krém egészen naptej állagú, hát még csak kerülgetem, épp ma támadtam le a bloggerlányokat, hogy a fényvédőt hányadikként állítsam be a sorba, a szérum, nappali arckrém, primer, színezett hidratáló/alapozó résztvevők mellett.


Szerintem mindenki epekedve várja, hogy felbukkanjon kis hazánkban a Revlon körömlakkok beszállítója és forgalmazója, addig is a hajra való termékeikkel "kell beérnünk", egy teljes kiszerelésű, 200 ml-es, Style Masters hajlakk gondoskodik a beszárított tincsek kordában tartásáról.
A L'Oréal Mythic Oil a maga 45 ml-jével utazó méretben költözött be a fürdőszobapolcra, illetve az utazó neszesszerbe, azonnal helyet cserélt a korábbi, Gliss Kur hajolajammal, a hajvégeim pedig köszönik szépen ezt a cserét, életre keltek!
Végre az Eucerin is előrukkolt a maga kis micellás vizével, ennek a 20 ml-nek nagyon gyorsan a végére fogok érni, már bevetettem párszor, szárazabb a végeredmény, mint az általam eddig használt micellás vizek után, viszont ha nem megyek át rajta pórustisztító tonikkal, a BB krémből hagy a bőrömön :-/
A L'Occitane shea vajas kézkrémjéből már elfogyasztottam egy ilyen mini (10 ml-es) tubussal, masszív kis krém, az illata nem feltétlenül a kedvencem, de hatásügyileg teszi a dolgát a kiszáradt kacsókon, isten hozott, új táskalakó!

A Pure Fiji két termékkel is bemutatkozott a dobozban, és rendkívül örülök, hogy csak most, mert ha előbb találkozom ennek a márkának a testvajával, mint a The Body Shop/Greenland/BOMB Cosmetics ugyanilyen termékével, akkor értetlenül állnék az utóbbi márkák termékei fölött és azon morfondíroznék, hogy miért hívják a saját terméküket testvajnak. Eszméletlenül selymes, könnyed, egységes, kenegetési élményt magában hordozó krém, semmiképp sem vajaznám le, mert jóval masszívabb állagra tudnám most már ezt a jelzőt alkalmazni. Beleszerettem a termékbe, az árába már kevésbé, igazi luxusélményt vehet magának vele az ember lánya.
A mangós testradír még szerencse, hogy plusz lezárófólia alatt érkezett, mivel a benne lévő kókuszolaj kimászott a csavaros tető alatt, így le kellett mosnom az üvegcsét, ha nem akartam a Pixi termékleírást leradírozni :)


 Hogy fokozzák az illatorgiát, egy Bulgari illatmintával is kedveskedtek nekünk a Pixi-lányok:
A Harangvölgyi szérum minta igazi luxusélményt biztosít, ráadásul ha be szeretnénk vásárolni a márka termékeiből, még Pixi-kódunk is van hozzá:


Nagyon tetszett ez a Pixi-kiadás is, dugig volt tömve jobbnál jobb termékekkel, a Pure Fiji testvaj tégelye már az elfogyott termékes kupacban figyel, rövidesen csatlakozik hozzá a márka testradírja, az Eucerin micellás vizével együtt.
A L'Occitane kézkrém - ha nem tér vissza ez a kerge időjárás -, az őszi időszakban lesz többször elővéve, igyekszem végre beépíteni egy fényvédőt a napi arcápolási rutinomba, a Mythic Oil pedig 3-naponta táplálja a hajvégeimet és segít, hogy túljussak a mostani, igen száraz hajhelyzeten.


Hogy tetszett ez a Pixibox, melyik a kedvenc terméketek belőle?

Pusza: Reni

Megjegyzések