Ugrás a fő tartalomra

Music love - happy hőhullámos hétvégét!

Ha tehetitek, csücsüljetek ki az erkélyre/teraszra/vízpartra és hallgassátok a szíveteknek kedves zenéket, miközben fincsi limcsit vagy koktélokat kortyoltok a lehető legjobb társaságban! Kellemes hétvégét Mindenkinek!
Én most rohanok vissza a zuracskámat ünnepelni, ma nem öregebb, nem idősebb, hanem bölcsebb lett egy évvel :)Ennél szebb zenét elképzelni sem tudnék most:


Az eredetiért is odáig vagyok, meg vissza, de ez...ezzzzzzzzz:

Pontosan, a nemrég futott F&F reklám aláfestő zenéje - zseniális:

Naplemente közben hallgassátok:

Egy kávézóban, vagy akár itthon is kitűnő háttérzaj:

Beindul a zene, higgy nekem! Fenékrázásra fel! :)


A Petőfi rádió szinte unalomig ismétli ezt a számot, a kora reggeli ébredezés közben észrevétlenül bekúszott a dallama a buksimba és megszerettem:


Ezt a zenét én miért csak idén fedeztem fel???

Zúzdaaaaaaa:

Kár, hogy abbahagyta az éneklést ez a mini Lindsay Lohan-hasonmás:


Igyatok rengeteg folyadékot a 7végén, hidratálásra fel!

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.