Inspirációs képválogatás

Nahh, most, hogy sikeresen hazaértem a vihar után, ledobtam a vizes cuccaimat és az itthoni, kényelmet és biztonságot nyújtó, puha ruháimban vagyok, stabil netkapcsolattal, hozom is a mai inspirációs válogatást. Fa dőlt a HÉV sínekre, így egy fél görögdinnyébe került az autós hazaszállításunk :)


Pure freedom:Most délután ilyet ettem a Szerájban, csak bogyigyümi dzsem volt a tetején és tejben úszott az alja. És ha ezek után azt írom, hogy veszett finom volt, hisztek nekem? :)Aztékmintásból már csak egy magassarkú pipellőre van szükségem. Mondjuk, pont erre:Tökéletes virágos kép a falra:A nyár színe a körmökön:Árnyjáték:A szanditól eltekintve mindent akarok erről a képről:Esélyes, hogy ma görögdinnyét fogok vacsorázni, mégpedig abból a fél dinnyéből, aminek a másik fele anyumékat boldogítja a hazafuvarért cserébe :)Hogy lehet egy ilyen ruha, egy ilyen minta ilyen tökéletes?Pita, tortilla, naan kenyér BÁRMIKOR jöhet!Nyugati aluljáró - ma, 17:00Hehe, sziaaaaaaaa:Tenisz-fanatikusoknak kötelező otthoni dekor:Idén a Marsala az úr:My future outfit of the day:My future butt-filler:Jersey Shore smink:Toszkána, de szeretnélek már élőben látni!Álmaim hosszúujjú rucija:Ünnepi és elegáns:


Na ehhez aztán kellett türelem:


Beach in da house:Mennyei hajzuhatag:Hé, habocska! Mi lakik alattad? Csak nem egy forró eszpresszó? :)A neonszín és a szürke mennyire jó már együtt?Kerülj csak beljebb:Még sosem próbálkoztam ilyen színkombóval, de nem rossz ötlet...sőt:Dehogy hízlal, hisz' ez csupa ZÖLDség:Befészkelte magát az agyacskámba, szóval innentől nem mondok le róla:Sikerült mindannyiótoknak rendben hazajutni?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Egyszerűen nem tudok kedvencet választani, mert mindegyik kép csodaszép! :) A virágos képkeret mennyire ötletes! *.*

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szuper képválogatás, öröm volt nézegetni.
  Engem most inspiráltál, mégpedig a kék-sárga outfittel. Eddig utáltam a kék-sárga kombót, mondván nem vagyok én a Praktiker promóbabaja... de végülis egy próbát megér. ^^

  M.o. legnyugatibb részén lakok, szerencsés helyen, hisz minket általában elkerülnek a nagy viharok. Bentről vészeltem át ezt a szörnyű időjárást, bár egyszer villámlott akkorát, hogy ijedtemben le kellett ülnöm.. :DDD

  VálaszTörlés
 3. Azok a kaják és házbelső!! Én is nyugaton lakom, eső volt, de semmi komoly.

  VálaszTörlés
 4. Hehe itt Erdélyben nem volt vihar, sőt most vörös kód van. Lassan hőgutát kapok :D
  Ismét szuper képek, választani lehetetlen.:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszenek ezek a képek, és a képcímek is ötletesek:))

  VálaszTörlés
 6. Legyen tiéd az outfit, én bevállalom a szandit, de nagyon:). Megosztozunk?

  VálaszTörlés
 7. Elkezdtem magamban megjegyezni a kedvenceimet, de aztán feladtam, mert szinte mindet írhatnám akkor most ide :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése