Inspirációs képválogatás #álljonmegegykertért

Ezen a héten elszabadultak a kertünkben a munkagépek és az indulatok, ezért átcsaptam Álljon meg egy kertért koordinációs munkatársnak - ha ez épp a kávéskanalak elmosogatásában merül ki, akkor abban. Rohangálok, kérdezek, jóváhagyok, szörnyülködöm, sittet lapátolok - ezek a tevékenységek visznek majd át engem az augusztusba.
Twitteren és Instagramon is dokumentálom a címben szereplő hashtag segítségével eme munkás hétköznapjaimat, kísérjétek figyelemmel, ha bejön a téma :)


Fázzunk fagyis pulcsiban:Imádnivaló, folyóparti goldie-k:Neon hávájdizsinapszemcsi:Esküszöm, keresek egy teret a lakásban, amit el kell választani, hát ez mennyire gyönyörű már?Lovely summer dress:Ó, hogy én téged mennyire gyorsan bedolgoználak a pocakomba:Aztékminta, nagggyon helyes :)Cold&pink:Amanda Seyfried, hogy lehetsz Te mindig ilyen gyönyörű?Nyaralót akarok itt venni:Elegántos:Igen, legújabb kattanásom az ágas-bogas dolgok, minden mennyiségben:#életemnadrágjaAhogyan tiltva van, hogy éhesen menj vásárolni, úgy legyen az is tiltva, hogy éhesen nézegess ilyen képeket:Dög:Lila is, cirmos is, illatos is, szépséges is:Árnyjáték:Tömény művészet, tömény úszógumi:


Csillogó szemekkel monitort bámulós manikűr:Fancy fáskamra :PEz már függőség (lila):#bloggerlifeEz pedig egy másik függőség: aztékminta, statement nyaklánc, gazdag és erőteljes színek, platform szandi:Ha egy ilyen párna lenne a kanapémon, tuti egész nap csak zabálnék:Gyö-nyö-rűűűűűűűűű:Ezek az alapanyagok minden háztartásban kötelezőek! :)Szívdöglesztő outfit:Aki bújt, aki nem, megyeeeeeeeek:Dinnyeszezon:
Mindjárt augusztus, ki várja már? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A vízcseppes mani és a sütik láttán nekem is csorogni kezdett a nyálam. :D A Goldiek pedig nagyon helyesek, anyukám kedvenc kutyusa. :)

  VálaszTörlés
 2. Atyám, nem is tudnék választani, hogy melyik a kedvencem, nagyon jók ezek a képek, de az a fagyis pulcsi de cukor <3

  VálaszTörlés
 3. Mindig pont ebéd előtt vagy hazamenetel előtt nézem a képeidet farkaséhesen :) Amanda tényleg gyönyörű, én a Veronica Marsban láttam először, most meg a TED 2-ben meg a Hogyan rohanj a veszTED-ben c. filmben, vicces volt :) Ja, meg valami szerelmes filmben is játszott, amit még láttam, keresték egy idős nő régi szerelmét.

  VálaszTörlés
 4. Térelválasztó, ruha, kaják, tengerpart...
  (Golden retriever miatt: https://www.youtube.com/watch?v=5iTTNRE-njM szakadok :'D)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése