Emilio Pucci Fall/Winter 2015/2016

A monokróm összeállítások valahogy nem akarnak kimenni a divatból, aki rajong a fekete-fehér színkombinációért, az megnyugodhat, a tervező csodás darabokat álmodott meg ez év végére. A fekete és fehér színek nem csak simán vannak egymás mellé téve, játékos, tekintetet elcsavarós, izgalmas geometriai formákkal és légies anyagokkal törte meg ennek a két meghatározó színnek az együttesét a tervező.
A bordót és a marsala-t sem kell nélkülöznünk, utóbbi egyrészt az év divatszíne, másrészt pedig szuperül párosítható a monokróm darabokkal. Aki hiányolt némi frissességet, az a zöld legkülönbözőbb árnyalataival megkapja, igen üde színfolt egy monokróm vagy teljesen fekete összeállításnál. A kobaltkék is képviselteti magát a kollekcióban, csodás lett a végeredmény!
A rojtokat én inkább a jelenlegi fesztiválszezonban és főként barna és bézs színekben tudom elképzelni, ezek a fekete szoknya és kabátrojtok inkább A szürke 50 árnyalatának folytatása előtt tiszteleghet :)
Egyedül az arany rátéteket és királyi palástot idéző darabokat nem tudtam magaménak érezni, bár ha megdobnának egy kastéllyal...na igen, akkor sem lenne pénzem ilyenekre a téli fűtésszámla mellett :DMegjegyzések