Ugrás a fő tartalomra

Emilio Pucci Fall/Winter 2015/2016

A monokróm összeállítások valahogy nem akarnak kimenni a divatból, aki rajong a fekete-fehér színkombinációért, az megnyugodhat, a tervező csodás darabokat álmodott meg ez év végére. A fekete és fehér színek nem csak simán vannak egymás mellé téve, játékos, tekintetet elcsavarós, izgalmas geometriai formákkal és légies anyagokkal törte meg ennek a két meghatározó színnek az együttesét a tervező.
A bordót és a marsala-t sem kell nélkülöznünk, utóbbi egyrészt az év divatszíne, másrészt pedig szuperül párosítható a monokróm darabokkal. Aki hiányolt némi frissességet, az a zöld legkülönbözőbb árnyalataival megkapja, igen üde színfolt egy monokróm vagy teljesen fekete összeállításnál. A kobaltkék is képviselteti magát a kollekcióban, csodás lett a végeredmény!
A rojtokat én inkább a jelenlegi fesztiválszezonban és főként barna és bézs színekben tudom elképzelni, ezek a fekete szoknya és kabátrojtok inkább A szürke 50 árnyalatának folytatása előtt tiszteleghet :)
Egyedül az arany rátéteket és királyi palástot idéző darabokat nem tudtam magaménak érezni, bár ha megdobnának egy kastéllyal...na igen, akkor sem lenne pénzem ilyenekre a téli fűtésszámla mellett :DMegjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.