Inspirációs képválogatás

Ismét belecsöppentünk a szerdába, mostanság szinte csak azt érzem, mintha minden másnap szerda lenne, olyan hamar elérkezik! Hogy valami üdítőbb hírrel tudjak szolgálni a kinti, kritikán aluli időjáráson kívül az az, hogy megtaláltam életem első aztékmintás fürdőruciját! Bizony, most már nem csak Instagramon és a szerdai képáradatokon keresztül sóvárgok a tökéletes darab után, hanem a birtokomban tudhatom...még mindig alig hiszem el! :)


Nem mondanék nemet erre a ruhára:
Bármilyen tésztás étel jöhet. Bármilyen!Lélegzetelállító:Bmeg, ev koffeimmemteff:Szélfútta tökéletesség:Pasztell és mintás gyönyörűen megfér egymás mellett ebben a fényáradatban:"A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe,
aztán ott jó sok hó esik majd kicsi fejemre,
a menő szerkómat zokesz nélkül én felkapom
hogy jól lefotózhasd instára a szép kalapom."Hát már lassan ott tartok, hogy ilyeneket sütök és nem fagyit zabálok:Minimál stílus:Kéne valami virág az asztalra, de most meg vagyok zavarodva, melyiknek is van épp szezonja:Őt sem idén nyáron fotózták itt, Magyarországon :)Fluffyyyyyyyyyyyy:Acca szépen azt a marsala cipőcskét ide, nekem!Kapribogyós csirke, omnomnom:Office corner goals:A nagyestélyi bizony lehet zöld, ne félj ettől a színtől:Akkor ezért nem találom sosem a táskámba rejtett csokit!Szépséges lépőke:>> A festmény highlighterek felhasználásával készült <<Mattan is hordanálak:A színei, a színei, a színei:Őrületesen szép ez a ruha:Ha ágy és zuhanyzó is van, én máris beköltöztem ide, köszi!Mintás póló és dög rúzs forevör!Szép Házak magazin:Sok és cuki és kell:Lila pia:
Belülről izzó festmény:Kitartás erre a hétre Csajok, már szerda vaaaaaaaan! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Jujj az a pöpec macska! :D De megdögönyözném a puha bundáját!
  A tészta se kutya, megtaláltam a receptjét: http://bevcooks.com/2013/01/portobello-mushroom-and-kale-stroganoff/
  Erről a portobello gombáról még nem hallottam, megkérdezem majd anyukámat, mert ő végzett gombaszakértői tanfolyamot...
  Gomba kelkáposztával...fincsi lehet. Én borsós-brokkolis ömlesztett sajtos baconoset szoktam csinálni fokhagymával...mmm

  VálaszTörlés
 2. Csodálatos képek. A kaja, a kávézó :) a ház, a manikűr a gyűrűkkel és a gyűrű, az összes :) jöhet, köves és minimál :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése