Inspirációs képválogatás

Június közepét tapossuk már, szinte még fel sem ocsúdtam a születésnapi hangulatból, de már lapoznom kell lassan másodjára is a naptárban, wow! De legalább nem a legnagyobb melegben kell a mostani garatgyulladásomat szidni, hogy miatta mondok le a jeges limonádékról és a jéghideg fagylaltokról. Apropó, fagylalt: a helyi cukrászdában az aktuális felfedezésem a zöldtea fagyi. Az ízét semmihez sem tudom hasonlítani, szimplán csak istenien frissítő, krémes (nem szörbet) és most már minden fagyizáskor kérek magamnak ebből egy gombóccal...kezdek hűséget fogadni neki :)


Varázslatos kép:
Ház a tónál:Glitterissima:Bogyigyümis reggeli? Aham, szerintem az év 365 napján jöhet:Ezen a képen szépséges, de minek kellett a botox meg a plasztikai beavatkozás, ejj?Valakinek van egy jó smoothie recepje?Ez most akkor egy csillár vagy egy estélyi ruha?Nyáron ezeket a pita vagy tortilla tésztába tekert hús-zöldség-öntet kombókat szeretem berakni bőr alá:Igéző topánok:Amikor szinte fájdalmasan borult az ég:Ahh, szívesen viselnélek:Várhatna ez a kompozíció minden délután a konyhapulton:Ez most cseppet sem időjárás-idegen foglalatosság:- Hová rohansz minden nap munka után?
- Haza, hogy láthassam a naplementét, Teeeeee!Kell a nyakláncod, kell a gyűrűd és a perverz békanyál zöld körömlakkod is!Távolról nem láttam bocsi, hogy most akkor virsli, vagy répa az orrod?


Coachella-like:Sunset on a high level:Csodás ez a barokkminta:Mestermű:A képet elnézve jöttem rá, hogy nekem kell egy vajszínű bokacsizma a csizmikészletembe!Dr. Szöszi koktélpartija:Dööööööööööööööööög:Mivel most az időjárás sem tudja, milyen évszak van, jöhet egy kis tulipán:TÖ-KÉ-LE-TES!!!Az M-es méretem megrontója:A teljes készletet követelem. Magamnak. Most.
Hogy bírjátok ezt a hetet? Meséljetek!

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Gyakrabban akarnék mezítláb paccsogni, ha arany tapadhatna a talpamra... :)))))))
  Sajnos erre most csak úgy van esélyem, ha eltanyázok a csillámporos dobozommal az előszobában....

  VálaszTörlés
 2. Ház a tónál!!!A film sem volt kutya :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sosem sikerült szünet nélkül és az elejétől a végéig végignéznem a filmet, mert elfogyott a türelmem közben :D

   Törlés
 3. áfonya reggelire :)
  na és az a kék berakásos ruha, telitalálat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Omnomnom :P
   Eredetileg 102 darab á-betűt szántam ehhez a ruhás képhez... :)

   Törlés
 4. A gyűrűk! *.*
  Jajjj de szeretek tóparton lakni. :) Varázslatos minden évszakban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy ezeket a képeidet nézegetem Instán, mindig úúúgy irigykedem! :)

   Törlés
 5. A ház a tónál a kedvencem most, bahh, gyönyörű!

  VálaszTörlés
 6. Hát megint nem tudok kedvencet kiemelni, mert MIND jöhetne!!! A gyűrűkészlet türkibe hajlását pedig mintha nekem találták volna ki :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése