Ugrás a fő tartalomra

CUSTO BARCELONA - Spring/Summer 2015

Aztékminta és színkavalkád, nagyjából ezzel tudom kisarkítva jellemezni az alább bemutatott kollekciót és akkor már látjátok is, miért szerettem bele azonnal :)
Igazi színrobbanással találkozhatunk, akinek nem tetszik a türkizkék, annak ott a magenta, vagy a klasszikus fekete. Itt tényleg szinte mindenki talál kedvencet magának, nem pedig kb. 3 szín köré van felépítve egy teljes kollekció és ha magadénak érzed, akkor a különböző fazonok közül válogathatsz, ha viszont az alkalmazott szín nem a Te világod, akkor felejtős.

Zebra, pávatollminta, papagájok a dzsungelből, állati! A selymes, fényes anyagok és a türkizkék szín alkalmazása azonnal behozza a nyáron vágyott víztükör csillogását, szóval akire eddig nem tört rá a nyaralhatnék, a videó megtekintése után garantáltan rá fog!

Horgolt, hálós cucc, gobelinmintázat, lézervágás: a textúrák váltakozása cseppet sem untatja az ember lányát, az aztékminta, nomeg a hozzá alkalmazott színek miatt pedig szinte könnyekig meghatódtam...mondtam már, hogy imádom ezt a mintát és az élettel teli színeket? :) Ráadásul a minták ilyen bátor és profi mixelése!

Ezek semmiképp sem basic darabok, nem klasszikus, letisztult, mintamentes, melyekre egy komplett gardróbot építhetsz és amelyről cikkek egész sora szól, nem. Ezek a robbanócukorkák a sima tejcsokoládédban:Van kedvenc mintátok innen?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…