CUSTO BARCELONA - Spring/Summer 2015

Aztékminta és színkavalkád, nagyjából ezzel tudom kisarkítva jellemezni az alább bemutatott kollekciót és akkor már látjátok is, miért szerettem bele azonnal :)
Igazi színrobbanással találkozhatunk, akinek nem tetszik a türkizkék, annak ott a magenta, vagy a klasszikus fekete. Itt tényleg szinte mindenki talál kedvencet magának, nem pedig kb. 3 szín köré van felépítve egy teljes kollekció és ha magadénak érzed, akkor a különböző fazonok közül válogathatsz, ha viszont az alkalmazott szín nem a Te világod, akkor felejtős.

Zebra, pávatollminta, papagájok a dzsungelből, állati! A selymes, fényes anyagok és a türkizkék szín alkalmazása azonnal behozza a nyáron vágyott víztükör csillogását, szóval akire eddig nem tört rá a nyaralhatnék, a videó megtekintése után garantáltan rá fog!

Horgolt, hálós cucc, gobelinmintázat, lézervágás: a textúrák váltakozása cseppet sem untatja az ember lányát, az aztékminta, nomeg a hozzá alkalmazott színek miatt pedig szinte könnyekig meghatódtam...mondtam már, hogy imádom ezt a mintát és az élettel teli színeket? :) Ráadásul a minták ilyen bátor és profi mixelése!

Ezek semmiképp sem basic darabok, nem klasszikus, letisztult, mintamentes, melyekre egy komplett gardróbot építhetsz és amelyről cikkek egész sora szól, nem. Ezek a robbanócukorkák a sima tejcsokoládédban:Van kedvenc mintátok innen?

Pusza: Reni

Megjegyzések