Tesztelés indul: ReaLash szempillanövesztő szérum

Azon szerencsések közé tartozom, akik megkapták a ReaLash szempillanövesztő szérum tesztelési lehetőséget, így ez a projekt indul el most nálam - és a szempilláimnál.
A szérumot esténként kell felvinni a felső szempillatőbe, majd az éjszaka folyamán szépen kifejti hatását, mely már egyetlen hónap használat után szembetűnő lesz, hát állok elébe a változásnak :)
Alkalmazása: az első 8-12 hétben napi szinten, majd ezt követően már csak kétnaponta szükséges felvinni a szérumot a felső szempillák tövéhez, az alsókhoz tilos.

Összetevői között megtalálható az aloe, d-panthenol, kollagén, elasztán, selyemprotein, hyaluronsav, mangó-, gránátalma- és papaya-kivonat.Egy helyes kis masnival átkötött dobozban érkezett a termék, selyempapírba csomagolva. A tubus le volt zsugorfóliázva, ezt eltávolítva jutunk hozzá a termékhez:


A puha, műanyag applikátor segítségével könnyedén, a szemhéj érzékeny bőrének felsértése nélkül juttathatjuk fel a kívánt mennyiséget a felső pillák tövéhez:Kiindulási pontként minden szögből lefotóztam a pilláimat, talán ezeken a felvételeken látszódik leginkább a hosszuk:
Nagyon bízom benne, hogy a hosszúság mellett az erősségre is kitérhetek majd a következő bejegyzésben, mivel ez igencsak elkélne a pilláimnak. Stay tuned :)Belekezdtetek valaha szempillanövesztő projektbe? Ha igen, milyen eredménnyel?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Ennek majd az előtte-utána fotókkal lesz értelme, így elnézve, normál pilláid vannak. Á, sosem akartam több pillát vagy hosszabbat, mivel sötét a hajam-pillám, előnnyel indulok, dús is, hosszú is, ha kifestem, meg vagyok vele elégedve.

  VálaszTörlés
 2. Én nemrég léptem át az egy hónapot és nekem bevált! :) Hosszabbak és vastagabbak lettek, látom a változást és úgy örülök neki, mert azelőtt olyan kis vékonykák és rövidek voltak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, de jó ezt olvasni, remélem, nálam is varázsol valami látványosat a szérumka :)

   Törlés

Megjegyzés küldése