Promo: Ékszertervező&blogger-kollaboráció: Hétszögekbe rejtett érzések

Ahogy a blogolás során szélesedik az érdeklődési köröm, úgy kísérek figyelemmel a szívemet megdobogtató remekműveik alapján magyar tervezőket. Csermák Dóra 2010 óta készít ékszereket, Csermakdesign jewellery néven. Mindegyik darab kézzel készült, egyedi alkotás, melyekre az elegancia és a játékosság jellemző, valamint a modernitást romantikus hangulatvilággal, lenyűgöző stílusban illeszt össze.
Dórát főként a természet inspirálja, illetve utazásaiból nyer ihletet. Mivel végzettsége szerint humánökológus, ezért fontosnak tartja a környezetvédelem és a divat összehangolását. Számos divatbemutatón volt közreműködő partner és több csoportos kiállításon vett részt. 2013-ban egy, a New York-i Jackson Avenue-n lévő kiállító teremben vetítették ki ékszereit, 2014-ben pedig a szintén New York-i SHIN Gallery-ben került kiállításra néhány alkotása. Nem sokkal később pedig a Times Square egyik hirdetőtábláján mutatták be egyik fülbevalóját egy kreatív művészeket prezentáló show keretein belül. 2015-ben a Hong Kong-ban megrendezésre kerülő „World Boutique” kiállításon és vásáron kerültek bemutatásra ékszerei.Eddig is magával ragadtak a fülbevalói és nyakláncai, szeretem, ha egy ékszer nem csak muszájból van ott, hogy azért valami mégiscsak lógjon a nyakunkban, vagy a fülünkben, hanem kifejezetten szeretem a hangsúlyos, élénk, figyelemfelkeltő darabokat, melyek szenvedélyt, épp aktuális hangulatot, vagy az akkori divatszín iránti kattanásunkat hivatottak megjeleníteni.

Az pedig már csak hab a tortán, amikor megláttam, hogy az egyik magyar divatbloggal, mégpedig a http://www.fashi0nsoul.blogspot.hu/ írójával, Kittivel közösen együttműködve készült egy csodás kollekció, mely 7 szettből áll (szettenként egy pár fülbevaló és egy nyaklánc), melyek mindegyike más-más hangulatot örökít meg egyszerű, letisztult, sík hétszögekből álló formavilágával. Az ékszereken lévő színek jelenítik meg az érzelmeket, hangulatokat. A színek spektruma a szürkétől egészen a ragyogó rubintig terjed, így mindenki megtalálhatja a magához közel álló darabot.
Az ékszerek mérete igen nagy, az egyszerű ruhákkal tökéletes összhangban emeli ki viselője ragyogását. Nagyságuk ellenére a könnyed festett fém a legnagyobb nyári melegben sem megterhelő viselet.
Ezek az exkluzív darabok júniustól nem csak hazánkban, de Szingapúrban is megvásárolhatóak lesznek. Wow!

Az elkészült kollekció legvibrálóbb színeket felvonultató darabjai természetesen a kedvenceim, az izgalmas szín- és formavilággal pedig a legegyszerűbb, basic felső, vagy ruha is könnyedén feldobható velük, így, hogy vészesen közeledik a nyár, hanyagolhatjuk a matricával, vagy nagy felületű glitterekkel borított felsőket, hadd lélegezzen alatta a bőrünk és viseljünk helyette egy ilyen könnyed ékszerkölteményt a nyakunkban, egy könnyed pamutfelső felett! :)


Mutatom az én személyes kedvenceimet az elsők között: imádom a vibráló színeket, a kék szín a kék szemeimmel szinte világítana, hozzá pedig a lila szín, mint aktuális kattanásom tárgya tökéletes párosítás!
Egyre többször kapom magam azon, hogy a szürke színt részesítem előnyben, a napi outfitem kiválasztásánál, azon belül is szeretem ennek a sötétebb árnyalatait, ez a fajta "krémes" középszürke pedig nagyon erőteljessé teszi ezt a szettet:
A menta-őrületen belül a piszkosmenta árnyalat talált be nálam nagyon, emlékeztek még erre a matt, Zoya manikűrre a blogon? :)A monokróm még mindig gyönyörű és elegáns viselet:De találunk itt csodás kéket, szépséges rózsaszínt és vibráló pirosat is:
Nagyon tetszenek az ékszerek, melyeket létrehoztak az együttműködés során, igazi életvidám, szenvedélyes, karakteres darabok, a kedvenc színem (lila) alkalmazásáról nem is beszélve, gratulálok a Lányoknak! :)

Kövessétek figyelemmel a tervező Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le az újdonságokról!
A tervező különlegesebb alkalmakra - elsősorban esküvőkre, de akár szalagavatókra is - személyre szabottan készít exkluzív darabokat. Az alkotófolyamat a megrendelő aktív bevonásával történik, így az igényeknek megfelelő, személyre szabottan tökéletes, kiegészítő születik meg.Hogy tetszik ez a "hetes" kollekció? Melyik a kedvenc darabotok?

Pusza: Reni


Megjegyzések

  1. Nagyon szépek, a kékek és a rózsaszín tetszenek legjobban :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek! Nekem az utolsó három a kedvencem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése