Ugrás a fő tartalomra

Promó: Coca-Cola Pop Up Store nyitott Budapesten a Millenárison

A Coca-Cola Pop Up Store május elsejével nyitotta meg kapuit a budapesti Millenáris Parkban, és egészen május 7-ig tart nyitva minden nap 12:00 és 22:00 óra között. A legendás üdítő rajongói a boltban pólók, ingek, pulóverek, sapkák, zoknik, bőröndök, kézi táskák, női táskák, telefontartók, irodaszerek, drogériatermékek, ékszerek és poszterek közül válogathatnak.

Emlékszem, egy régi ismerős által a birtokomba került a 2000-es évek elején egy óriás Coca Cola ébresztőóra, mely éveken keresztül vonzotta a tekintetet a szekrényem polcán - persze elemet nem mertünk belerakni, nem szerettem volna kipróbálni, milyen érzés kora reggel szívrohamot kapni, miközben leversz mindent a szekrényedről ijedtedben :)A pénzköltési lehetőség mellett számos remek programmal várnak minden érdeklődőt a szervezők. A bolt elsőként a régióban Magyarországon látogatható, majd egy összesen 7 országot érintő turnéra indul, 6.900 km-t megtéve 80 napig lesz úton, melyből 57 napot lesz nyitva.

Programok:
·         Legyél Te is Marilyn vagy éppen Rita Ora: „Megcsókoltam…” – fotózás. Az elcsattant „csókjelenetet” megörökítő fotót e-mailben kapod meg
·         Kerülj rá Te is egy Coca-Cola palackra! Minden látogató egy egyedi, saját arcképes Coca-Cola palackkal távozhat
·         A Coca-Cola kontúrpalack második élete: mi mindenre jó még egy Coca-Cola kontúrpalack? Kreatív workshop mindenkinek, naponta 14:00-20:00-ig


Music FM rajongók és magyar nyelvi érettségiben megfáradtak figyelem! Ma délután 17:00-21:00-ig a Music FM rádió élő adása is a Pop Up Store-ból jelentkezik be, Cookyval.
A vállalatról:
A Coca-Cola Vállalat a világ legnagyobb üdítőital-gyártója, több mint 500 féle szénsavas és mentes italt kínál a fogyasztóknak. A világ egyik legértékesebb márkájának tartott Coca-Cola-val együtt a vállalat portfoliójába 20, milliárdos értékű márka tartozik, egyebek mellett a Diet Coke és a Coca-Cola light, a Fanta, a Sprite, a Coca-Cola Zero, a Vitaminwater, a Powerade, a Minute Maid, a Simply, a Georgia, a Dasani, a FUZE TEA és a Dell Valle. Na, ezeket az ismeretlen márkákat mind-mind megkóstolnám, köszönöm! :)

Világszinten első a szénsavas italok, dzsúszok és gyümölcslé italok, a palackozott teák és kávék piacán. A világ legnagyobb üdítőital-értékesítési rendszerén keresztül a fogyasztók több mint 200 országban élvezhetik a vállalat termékeit, amelyekből naponta 1,9 milliárd pohárnyit adnak el. A cég ugyanakkor tartós elkötelezettséget vállal a fenntartható közösségek építésében, folyamatosan törekszik ökológiai lábnyomának csökkentésére, támogatja az egészséges, aktív életmódot, törekszik a biztonságos és befogadó munkakörnyezet kialakítására, valamint a gazdasági fejlődés előmozdítására azokon a piacokon, ahol jelen van. Palackozó partnercégeivel együtt a Coca-Cola Vállalat a világ tíz legnagyobb munkáltatója közé tartozik több, mint 700 000 munkatársával.Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…