Nail of the day: Maybelline 60 Seconds - Blubbliccious

Eddig a Maybelline állványon valahogy figyelmen kívül hagytam a körömlakkokat, sokkal nagyobb hatással voltak rám a Color Tattoo-k, a BB krémek és a szempillaspirálok, valahogy azok már csomagolásügyileg is jobban eladták magukat, mint ezek a sima hengerkék. A mai bejegyzés főszereplője egy 60 Seconds körömlakk, melyet eleve nem arra szántam fejben, hogy 1 perc alatt megszáradjon - ezt sajnos maga a lakk is hallotta, mert egy jó fél óra volt a 3 réteg felkenése és száradása, így a poént már a legelején lelövöm: nem lesz gyors manikűröd ezzel a lakkal.
Egy igazi, neonfukszia színű, vibráló lakkal van dolgunk, a fényképeken sokkal tompábbnak tűnik a színe, úgy tűnik, a gépem lencséje hunyorgott a fotózás közben :)


Mindhárom rétegre sokat kellett várnom, hogy megszáradjon, még úgy is, hogy kint ültem a teraszon, ahol igencsak járt a levegő, ami elvileg rásegített a száradásra :-/

Az első réteg nem, de a második több körmömön felbubisodott, talán innen is jött az árnyalat neve, ami sajnos nincs rajta sem az üvegcsén, sem a matricán, sem pedig a matrica alatti, második matricán, amely az összetevőlistát tartalmazza. Ugyanígy hiányolom az űrtartalmát ml-ben, mert erre az információra sem akadtam rá a lakkos üvegen.

A lakkhoz tartozó ecset a klasszikus, lefelé szélesedő formát követi, emellett nem lapított, hanem vastag, már-már henger alakú, így bőven elegendő lakkot vesz fel, amit így könnyedén lehet terelgetni a körmökön, hogy mindenhova egyenletes mennyiségben jusson.


Természetesen alig kezdtem el a fotózást a tűző napon, már meg is érkezett az asszisztensem, akinek sürgős hemperegnivalója támadt a napsütésben :)

Két réteg után a hosszabb körmeim miatt egy harmadikat is toltam rá, hogy még véletlenül se legyen itten áttetsző körömvég-problem. Érdekes, a második körben került fel a legtöbb buborék a körmökre, a harmadiknál szinte alig voltak jelentkezők.

Önmagában igen szép fényesre szárad a lakk, veszettül csillogtak rajta a napsugarak, egyáltalán nem kívánta a fedőlakkot:

Árnyékban erősebb fukszia színre vált a lakk, ezt sem tudta teljesen visszaadni a gépem, ettől a neonos beütésű lakktól szinte teljesen megőrült:

A körömlakkot a drogériák Maybelline állványain találjátok meg, valamit a Shopline oldalán, ahol jelenleg 899 forint.

A lakk a 60 Seconds felirattal ellentétben nem tartja ezen száradási ígéretét, így gyors manikűrhoz semmiképp se őt válasszátok! Kedves Maybelline, ha már szinte mindent megújítottál a kínálatodban, a lakkok üvegével és a száradási sebességével varázsolj valamit kérlek, mert egyik paraméter sem meggyőző!Szeretitek a Maybelline lakkokat? Mik a tapasztalatok velük?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Nekem a régi változat volt meg, szerintem ugyanezzel a névvel, még a csúcsos kupakkal, az nagyon jó minőségű volt.

  VálaszTörlés
 2. Nekem is a régi van meg, szerintem talán ennél kicsit sötétebb is még, ez a szín gyönyörű, jobban tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Nem nagyon váltak be nekem, a színeik szépek, de a többi tulajdonságuk kizárólag akciók (minimum 50%-os) alkalmával kerülnek a kosaramba. A színe mindenesetre csodás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor tényleg ráfeküdhetnének ennek a vonalnak a fejlesztésére a gyártónál!

   Törlés
 4. Kár érte pedig gyönyörű szín.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép színe van, de hát...:(
  A cicus nagyon cukker ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nem tudom, hogyan csinálja, hogy mindig a fotózási helyszínen van dolga :D

   Törlés
 6. Nekem nem jött be a szabad levegőn lakkozás, mert úgy még a legjobb lakkjaimmal is meggyűlik a bajom, pont a gyorsabb száradás miatt. Viszont ezek szerint ez pont teraszkompatibilis :-D A színe ideáli nyárra, és azt hiszem, lassan én is előveszem a kedvenc OPI és China Glaze neonjaimat...

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése