Nail of the day: El Corazón - Butterfly

Ma idegen tollakkal ékeskedem, ugyanis egy kölcsönlakkot mutatok most be, Eleni jóvoltából. Történt ugyanis, hogy felugrottam Hozzájuk meglepetés vendégként, így kénytelen volt szegénykém egy frappéval és egy lila lakkocskával enyhíteni a szívrohamát, így néhány hétre örökbe fogadtam ezt a lila gyönyörűséget :)


Előrebocsátom, hogy aki már rendelkezik a Picture Polish Pandorájával, annak nem javaslom megvételre, illetve fordítva, vagyis aki lecsapott már erre az El Corazón lakkra, az Pandora helyett mondjuk egy Karma-t vegyen :)
Ugyanaz a lágy, hideg lilaság van meg mind a Pandora-ban, mind pedig a Butterfly-ban, ez a belülről világító, bijou holo pedig igyekszik nem feledtetni a felhasználóval, hogy folyton a körmeit bámulja.

Már az üvegben egy kész csoda ez a lakk, majdnem elfelejtettem felkenni, mert oly' sokáig elgyönyörködtem az üvegében:

A középső ujjamat már megint sikerült közvetlenül lakkozás előtt legyalulnom, de ezen már szinte meg sem lepődöm...
A lakkból 3, vékony réteget kentem fel, kettő vastagabbal egyébként bőven ki lehet hozni, bár a három sem vészes, hisz' szépen, gyorsan szárad a kicsike:Köszönöm szépen Eleni, hogy kipróbálhattam ezt a lakkmárkát, asszem, ideje szétnéznem a kínálatban :) A Butterfly többek között a Hypnotic Polish webshopból rendelhető, lessétek meg Ti is, mennyi szépség közül lehet választani!Ismeritek ezt a lakkmárkát? Mely árnyalatokkal rendelkeztek tőlük?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Én azt hittem inkább olyan mint a Zoya Aurora. Ha jól emlékszem Rita csinált összehasonlító posztot. Viszont szerintem ez annyira jól áll neked, hogy odaadom, mert rajtam közel sem nézett ki ilyen jól (insta). Használd egészséggel ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira köszönöm!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))

   Törlés
 2. Nagyon szép árnyalat, csak úgy szikrázik. Jaj, nem vásárolni kellene meg weboldalakat nézegetni, hanem visszafogni magam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, én is folyton tárgyalásban vagyok a saját pénztárcámmal, több-kevesebb sikerrel :D

   Törlés
 3. Zoya Payton mellé azt hiszem el tudnék képzelni egy ilyen világosabb lilát is a készletembe :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Semmilyen formában nem szeretnélek lebeszélni róla :D

   Törlés
 4. Uhh... ez szép! Nagyon szép!!!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép, és tényleg jól mutat a körmeiden! Nekem a Zoya Aurora van meg, amellé nem érzem kihagyhatatlannak, viszont az El Corazón lakkok tényleg szuperek (bár egyelőre csak 2 van), így amint lehet, igyekszem majd bővíteni a készletet :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezután a legelső után félek, számomra sem lesz visszaút a bővítést illetően :P

   Törlés

Megjegyzés küldése