Inspirációs képválogatás - első szabad hetem

Ma már igazán rákapcsolt a tavasz, ezt leginkább a jó öreg ruhaszáradási faktorban mérem: nem kell több napon keresztül kicipelni a ruhaszárítót ahhoz, hogy legalább egy kevésbé hideg szellő kifújja belőlük a nedvességet, hanem már a levegő is majdhogynem forró és a ruhák villámgyorsan száradnak. Nahh, ezen izgalmas bevezető után jöhetnek az eheti képek, némelyik esetében elfogadom a szidalmazást, mert már ránézésre hízlalnak :P


Ó, igen, többek között őrá gondoltam :)Érzem és átérzem már végre a szabadságot:

Őrületesen szép ez a cirmos tulipán:Szerintem a néni belenyúlt a tutiba:Van a közelben eladó nyaraló? Mert megvenném!Túlélési eszköz:Relax, még a nap sem kelt fel, nem látod, hogy sötét van? :)Mondtam már, hogy odáig vagyok a pástétomokért?Kis visszafogottság:Ez aztán kék a javából!#szerelemszoknya:#kommentárnélkül:Veszettül szépséges ez a maxiszoknya!Amiben barack van, az mind jöhet:Önfeledt boldogság:Fehérben volt anno hasonló teáskészletünk, melyre visszagondolva igen kedves emlékek töltik meg a szívem:18-ára, a szülinapomra érkezzen meg 39-es méretben, mondom a címem:Fogadhatna minden reggel egy ilyen szépség a kávém mellett - kizárólag azért, hogy ne legyen szegény csésze egyedül:Mostanság a pihenést is tanulom:Nem vagyok az a megőrülök Párizsért fajta, de ez a kép megragadta a tekintetem:Hát ezzzzzzzzzzzzzz... :DMilyen meghitt:


Azonnal. Ide. Velük.

Valahogy a gránátalma-eper kombinációra is el tudok gyengülni:
Helló, '70-es évek:Nemhiába a tavasz a kedvenc évszakom - csak ránézek erre a képre és szinte könnybe lábad a szemem :)

Hogy telik ez a kellemes, tavaszi hét Nektek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Az a csokis süti most jól esne! :P A macskás szituáció ismerős. :D A szoknya és a rózsaszín mani is nagy kedvencek. :) Az epres torta, a szandál, Párizs és a gyertyák szintén. :)

  Én most szabin vagyok, tegnap megműtötték az arcomat úgyhogy most egy jégakuval a fejemen Szex és New York maratont tartok. XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te. Jó. Ég. Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok a mielőbbi gyógyuláshoz, a Szex és New York maraton garantáltan hozzásegít ehhez, ebben biztos vagyok!!! :)

   Törlés
 2. Ööö volt több kép is az elsőn kívül? Mert ott valahogy leragadtam. :D Amúgy csodás az összes, ez az utolsó remekül megkoronázza az egész válogatást :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocsánat, hogy túlságosan figyelem-elterelő képeket alkalmaztam :P

   Törlés

Megjegyzés küldése