Inspirációs képválogatás - az uccsó 29 évesen

Nyahh, 1 hét múlva már betöltöm a harmadik ikszet is, ez a nagy helyzet mostanság, ezen kívül nagyon nem tudok aktuális harci helyzettel szolgálni, szóval jöjjenek a képecskék, amiket ennyire szerettek - no és én is :)


Ezt el tudnám hordani a mindennapokban:Awww, na erre én is elolvadok:Amennyire édesek, annyira hisztikések a spánielek...de nézzétek azokat a szemeket! :)A nyári maxiszoknyácskám:


Csak amiatt nem kéne, mert túl sok szürkét használtak az építkezésnél:#ennyikeJajj, de nagyon boldog lennék most egy ilyennel vacsikára:Minden tökéletes rajta:A citromot nem csak limonádéba érdemes felhasználni, nyammmmmm:


Matchy-matchy:Blablador:Csodás:Ilyet kérek a hátsó kertbe, köszi!Elfogadnám ám:Könyvek, cica, aztékmintás takaró, kényelmes kanapé...a nyugalom szigete:A matt még mindig dög:Akár kávé, akár tea, a kuglóf mindkettő tökéletes kísérője:Ez a ruha bizony elrabolta a szívemet:Miszter bociszem:Minta mintával és élénk szín domináns színnel:Nálam a tavasz hivatalos színe a lila:


Ó, de jó lenne bármilyen Chanel kozmetikumot kipróbálni végre!Hetekig el tudnék éldegélni ezeken:Marsala? Burgundi? Bordó?Csak amiatt van két pohárban, mert ez a mennyiség nem fért volna el egyben. És mindet megiszom:Tavaly óta keresem a tökéletes, félhold nyakláncot:Dög:Egyszer lesz nekem egy Bauhaus-stílusú házam. Pont.
Meséljetek, hogy zajlik Nektek ez a hét?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hajjaj ezek a képek ismét elragadóak! :)
  Nekem ez a hét sűrű és alig várom péntek legyen. Versenyekre kell menjek, készülök a vizsgákra- egyszóval fárasztó. Ma azért beiktattam egy kis vásárlást :D.

  VálaszTörlés
 2. Az a Bauhaus!! Imádom!! A nyakláncot elhordanám. Az alul pink hajat meg akkor kellett volna megcsináltatnom, amikor gyesen voltam, akkor ugye nincs dress code.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs dress code...nagyon nevetek!!!!! :))))))))))))

   Törlés
 3. Jajjjjj, könnyen virulsz, hisz neked még akkor ott virít a popsidon a tojáshéj :)))))))))) ;) Jövőre együtt jubilálunk, csak én egy tizessel korosabb szériában... :/ Apropó, hiányolom a brutálburgert és/vagy húsosszendvicset a képek közül! Enyhítő körülmény, hogy ma a férjem a soros a konyhában és dupla adag pizzát süt vacsira, szóval nem leszek az enyészeté mégsem... :) Tetszenek a képeid, főleg az első nyaklánc!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja, nem jubilálunk együtt mégsem, ha idén leszel 30 :)) A matek nem erős oldalam... :D

   Törlés
  2. Dupla adag pizzát süt vacsira...OMG, nem tudok leszakadni erről a mondatrészről! :)

   Törlés
 4. A sminkes kép valóban gyönyörű, de sajna a tekintetem mindig visszavándorol arra a taco-tálra :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amit teljes mértékben meg tudok érteni :D

   Törlés
 5. Első kép, nyugalom szigete, kuglóf, hmm :)

  VálaszTörlés
 6. Na, ismét sikerült egy olyan inspirációs bejegyzést összehoznod, amelyben az ÖSSZES kép NAGYON tetszik, így nem is tudok kedvencet választani. Esetleg annyit fűznék hozzá, hogy ha Tied a Bauhaus ház, akkor nekem jó lesz a szürke, és majd sok színes fával-virággal dobom fel a szürkeségét :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése