Inspirációs képválogatás - #freedomisaroundthecorner

Ma töltöm az utolsó munkanapomat a cégnél, semmi hosszabbítás, semmi módosítás. Isteni lesz, hogy lezárul egy korszak, egy nem feltétlenül jó korszak, egy munka, amelyben évek óta nem tudtam kiteljesedni. Utóbbi igencsak megviselt lelkileg, mert folyton csak saját magammal veszekedtem, hogy te jó ég, tényleg csak ennyire vagy képes? De a konfliktusok időszaka ezennel lezárul. Kezdődik valami szebb, jobb, valami más, érdekes és izgalmas. Kipihenem 11 év feszített munkatempóját, a kimerült tartalékaimat feltöltöm alvással, bruttó 8 percnél hosszabb étkezésekkel, teraszon olvasgatással, nyelvtanulással és a szemeim kinyitásával: be kell, hogy áramoljon a jó és a pozitív, a szarkazmus és az antiszociális hozzáállás egy idő után átitat mindent.
Május az ígéret hava, megígértem magamnak, hogy visszatalálok a régi énemhez, hát kezdjük szépen, lassan.


Ezt. Így. Mindent. A körömlakkal együtt:A lilát nyilván nem vonom meg a pocakomtól sem :)Ma reggel még ez az outfit is kevés lett volna a hideg esővel és széllel szemben:Sajt, paradicsom, hagyma és némi zöldfűszer: nekem jelenleg ennyi is elég egy boldogságos ebédhez:Cicaszem és hibátlan bőr:Step by step:Még mindig imádom a fekete színt:A fuki mámafemek belefüppeppek a téftába:A májusi ELLE magazinban lapult egy igencsak hasonló színű, Rimmel-Rita Ora körömlakk, lassan ideje lesz felkennem:#miezmiezmiez #szeddleszeddleszeddle :)Perfekt outfit:Fejben már hallom a Balcsi hullámzását:Töpszli ujjakkal erről én csak álmodhatok:Hörpintés ON:Már-már közhelyes, ha azt írom, hogy ő hiányzik a gyűjteményemből, de hát tényleg ő hiányzik a gyűjteményemből! :DEz a kávé hol van és hány perc alatt juthatok hozzá?Nem osztozom, mind az öt kell!Eeegen, kissé belezúgtam ezekbe a monogramos poncsókba:Szárított paradicsomka, szia!Fekete, bőr és vízesés-fazon, lájk:A hétvégén Anyák Napja, ne feledjétek! :)Alapszín:

Hát ezzzzzz...a szavam is elakadt...:


Beköltözök. A ház többi része nem érdekel, hogyan néz ki:Semmi bonyi szerelés, a kalap adja a fűszerezést:Ne hagyjátok már felolvadni a jégkrémet, hát na:Varázslatos:Sailon Moon-rajongók figyelem, ez egy Luna cicáról készült festmény:

Kitartás erre a rövid hétre, ma már KISPÉNTEK VAAAN! :)

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Balcsi-Balcsi. :) De várom már, hogy jövőhét szerda legyen. ;)
  Kitartás a mai napra, s jó pihit a következő időszakra. :) :*

  VálaszTörlés
 2. Luna <3 <3 <3
  A bokacsizma és a cicaszemes smink a resting bitchface-szel. :D

  Tényleg annyira örülök Neked! :) El sem lehet mondani milyen jó érzés ha az ember olyan munkát végez, amit szeret és amiben ki tud teljesedni. :)

  VálaszTörlés
 3. i love cute beautiful things like this
  new post:
  http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/04/introducing-usgobuy.html

  VálaszTörlés
 4. Minden kép nagyon jó, te aztán tudsz válogatni :)
  Sajna én úgy vagyok, hogy kell a munka meg a pénz, nem tudok váltani.

  VálaszTörlés
 5. Az első kép, a cica, a pizza és kb. az összes haj, ami feltűnik most a kedvenceim :)
  És sok-sok pozitív dolgot kívánok Neked az új korszakodhoz! :)

  VálaszTörlés
 6. Mennyi szépség már megint! A konyhát én is elfogadnám, meg a lila turmixot is... Azt hiszem, készítek is valami fincsit magamnak helyette :-D

  VálaszTörlés
 7. Az első két ruhaszett csillagos ötös, a lila turmixot meg most is elfogadnám akár :P

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése