Inspirációs képválogatás - I'm back

Halihó, itt a jó idő, itten vagyok újra én is - ugyan nem napi rendszerességgel, de szépen visszatérek. Az előző bejegyzés alatti kommentek hihetetlenül jól estek, köszönöm, köszönöm, köszönöm! :)))
Már csak 1 hét van hátra a melóból, a munka ünnepét már szabad emberként fogom ünnepelni :D


Beleszerettem ebbe a képbe:Vigyázat, idén igen divatos lesz (ismét) a fehér:Bármilyen kivitelben és bármikor jöhet egy tortilla, köszipuszi:Már érzem...:Hamarosan itt a május, a szülcsinapcsim hónapja:Ó mamám, ez be szééép:Továbbra is függőségem tárgyát képezik a kék, bogyós gyümölcsök:Na ez vagyok én, nyáron, a nagy melegben csak szőkén és lefogyva:Kössz a kávét, de minek a virág? A koffeinnel megvettél kilóra:Imádom ezt a bohém outfitet - a poncsó különösen jó választásnak bizonyult:Igazán ötletes: a whisky üvege előző életében földön fetrengést okozott, most pedig megvilágítja az elmét:Ez a ruha nagyon kis tüncike:Wood-ish:Glittertapsikolást én is nagyon szívesen választanék az utsó munkanapomra:Killer baguette:Szoknya szerelem:A jobboldali pohár az enyém, ki lesz a másik kettő?Bizony, vannak azok a napok:
Imádlak benneteket drágáááááááák:Ez az outfit a mostani, igen kellemesen meleg délutánra pörrrrrfekt:
Vallomás következik: a kávés macaron a kedvencem..:Mesélj, miért nem léteztél 10 évvel ezelőtt, miért csak a virágmintás és az egyszínű között tudtam válogatni a fehérnemű üzletben?Legújabb kattanásom a naplemente fotózás, emiatt van most ennyire tele az Instagram fiókom - neeem, ezt a képet nem én készítettem:Ha szeretnék futni, ilyen edzőcuccról álmodoznék:Milyen ötletes és meghitt:A bronzról nekem mindig az elegancia meg a fémkereskedők jutnak az eszembe:Szlörp, nomm, nomm, nomm, nomm:Kellesz:

Meséljetek, hogyan telik eddig a hetetek?

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. A gyilkos bagettet stopizom, a többit vihetitek :)))

  VálaszTörlés
 2. Jaj, nagyon jó képek :) Kávé nekem is jöhet, habosan, sütiben, bárhogy, meg a lakkok is :) Az a csillár nagyon jópofa :)

  VálaszTörlés
 3. A második képen az a szett a csipkecsodával! *.* Reggelire épp málnás-banános smoothie-t csináltam, ebédre pedig wrap lesz. :D
  A holo lakkocska, az azték mintás sort, a a fekete kalapos és a csíkos ruhás outfit és a feliratos póló a kedvenceim. :)

  VálaszTörlés
 4. A tortilla, a holo lakk és a csillámtapsikolós kép a kedvencem :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem jöhet bármelyik innivaló, mondjuk a tortilla mellé, utána pedig desszertnek a macaron és a kávé :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése