Tavaszi zsongás a tündérkertben - ilyen lesz a tavasz a BOMB Cosmetics-nél

Csiripelő madárkák, suttogó tündérek, szerelmes pillangók és menedéket kereső katicák a BOMB varázslatos világában - cukin hangzik, ugye? :) A BOMB Cosmetics üzleteiben és webshopjában átveszik a hatalmat a tavasz hírnökei, ha pedig betérsz oda, garantáltan nem távozol üres kézzel és a fürdőszobádat is uralmuk alá vonják ezek a tavaszi újdonságok:
A tavasz beköszöntével a testnek és a léleknek is szüksége van arra, hogy megújuljon és feltöltődjön. A nyugtató hatású illóolajok, mint a bergamott, a muskotályzsálya, a kamilla, a geránium és a levendula gyorssegélyt nyújtanak a tél elmúltával: kisimítják a feszült idegeket, visszaállítják a szervezet egyensúlyi állapotát, és javítják a kedélyállapotot. A BOMB zsibongó és illatozó tündérkertje telis-tele van ezekkel a gyógyító illatokkal idén tavasszal.

A BOMB különösen figyel arra, hogy a lehető legtöbb érzékre egyszerre hasson, és így fokozza a terápiás hatást: a tavasz pasztell színei gyönyörködtetik a szemet, a tiszta illóolajok nyugtatják a lelket, a magas kakaóvaj és sheavaj tartalom pedig bőséges táplálékot nyújt a bőrnek.

A legújabb fejlemények alapján még egy picit tolódik a jelenlegi munkám, távolabbra került az utolsó munkanapom, így jelenleg nem feltétlenül telnek nyugodtan a napjaim, folyamatosan jár az agyam, mint valami beragadt gps: Újratervezés. Újratervezés.
Nagyon rám fér egy (sok) kiadós fürdőzés, jó lesz beszerezni az új, tavaszi kollekcióból néhány fürdőbombát vagy fürdőkrémet, utóbbi a hidratálásért felel, kelleni is fog a hatása, mert még látom a bőrömön a tél nyomait.

A kedvenceim az új kollekcióból ők lennének, cukiságfaktor és lila szín-túltengés figyelhető meg bennük, nem hiába, nem tudok lejönni erről a színről, na:


Eperella fürdőbomba:

Miss áfonya szappan:


Lessétek meg a termékeket a honlapon, vagy látogassatok el személyesen a BOMB Cosmetics-hez, megéri!Ti is nagyon várjátok már a tavaszt? Melyik a kedvenc BOMB Cosmetics terméketek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Juj ezek nagyon cukin néznek ki!!!

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Nagyon szeretem én is ezt a típusú, fürdőkádba "kényszerítő" termékeket :D

      Törlés

Megjegyzés küldése