Nail(land) of the day: ILNP - Fall Semester

Annyira megörültem, mikor ma délelőtt kisütött a nap, mondom most teljes pompájában tudom bemutatni az őszi félévet így, tavasszal. Aztán amikor megszáradt a lakkozás, a napocska is elbújt, így némi mesterséges fényhez nyúltam, hogy megmutassam ezt a csodaszép teal-t:
12 ml lakk lakik az üvegcsében, a kupak gumírozott borítású, amit én még mindig imádok. A lakk állagra eléggé folyós, az első köröm kifestésénél a fél ujjam is zöld lett, így gyorsan leredukáltam az ecseten lévő lakkmennyiséget, így végül 3 vékony réteg került fel a körmeimre. Kettőnél még 1-2 helyen foltos maradt, vagyis átlátszott rajta a körmöm, szóval ment is rá a harmadik réteg, de szerencsére nem kellett sokat várakoznom két réteg felkenése között, mivel viszonylag normális ütemben száradt a lakkozás.
Fedőlakk nem került rá, szerintem nem kellett segíteni a benne lévő mikrocsillámoknak, hogy megmutassák igazi arcukat :)

Annyira megörültem, amikor kisütött a nap, hogy a leamortizált középső ujjam ellenére is mindenképp meg akartam mutatni ezt a szépséget, így mire kiértem, a napocska elbújt...ilyen az én formám. Szóval jöjjön a lakk először kinti fényben, borús időben:Mesterséges megvilágításnál viszont sokkal több minden bújik elő belőle:

 


Mintha egy páva tollazatát nézném, annyi gyönyörű szín bújik elő belőle, emellett egy szuper elegáns lakk benyomását kelti. Nem vagyok egy zöld-párti, ami a lakkozást illeti, de erre még én is azt mondom, hogy jó, hogy a gyűjteményemben tudhatom :)

Jelenleg éppen nem készlethiányos a drága, a Nailland standjain és webshopjában beszerezhetitek, ha elnyerte a tetszéseteket.Hogy álltok a zöld lakkokkal? Melyik a jelenlegi kedvencetek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Ez valami brutál jó szín!!! ááá *-*

  VálaszTörlés
 2. Nem, a zöld még mindig nem a kedvencem, de Neked nagyon jól áll :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépséges, pedig nekem sem nagy kedvencem a zöld.

  VálaszTörlés
 4. Én se vagyok nagyon zöldes, inkább a kékes teal felé húz a szívem. Ennek ellenére a Fall Semester és a Dragonfly becsúsztak a készletembe. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hűha, nagyon szépeket válogattál be a készletedbe! :D

   Törlés
 5. Szép, szép, de hát zöld, ami nekem annyira nem tetszik, inkább csak a halványabb árnyalatok.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése