Nail of the day: Benecos Happy Nails - Deep Plum

Lila körömlakk-függőként mindig élmény és kihívás újabb márkákkal és főként új árnyalatokkal megismerkednem, nem volt ez másként jelen esetben sem, mivel a Benecos lakkjaival még nem volt szerencsém, így örömmel vetettem bele magam a Deep Plum árnyalat tesztelésébe:




A napfényben készült fotó alapján azt hinnénk, hogy ez egy szürkével átitatott középlila árnyalat, pedig valójában egy sötétbarna felhanggal bíró, sötétlila csoda. Az állaga istenien sűrű, de nem krémfinisű maga a lakk, a fedése pedig annyira jónak mondható már egyetlen réteg után is, mint mikor meglátsz egy tökéletesre elkészített, kellően sűrű csokoládékrémet: mosolyt csal a szádra és elégedetten nézegeted - na jó, a csokikrémet meg is eszed :)





Azt is írhattam volna címként, hogy 5free körömlakkal van dolgunk, ugyanis a Benecos márka körömlakkjai nem tartalmaznak formaldehidet, toluolt, kámfort, ftalátokat és kolofóniumot, de ez mit sem von le a fedési képességéből, mert nem hátrányára vált a fenti, "barátságos" összetevők megvonása.



Az ecsete nagyon mókás, igazából olyan, mintha az adózás utáni állapotot látnánk, mert én kábé még el tudnék viselni plussz 27%-ot a hosszát tekintve, viszont tényleg nem fért több bele, mivel pont leér az üveg aljáig.


Az üvegcse 9 ml lakkot tartalmaz, a kupak tetején ez az aranyos virágos logó teszi még csajosabbá a megjenelést a henger alakú üveg és kupak esetében. Tartósságát tekintve 2 napig bírta rajtam, körömvégi kopások formájában tűnik el szépen, lassan a körmökről a lakk. Jelenleg akciós áron vásárolható meg a Shopline oldalán.











Ismeritek a Benecos márkát? Ha személyesen szeretnétek megtapogatni a termékeket, akkor irány a Müller, ismerkedjetek csak a Benecos-szal :)

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Nagyon szép ez a szín, de én már inkább világos árnylatokat hordok. De őszre tökéletes lenne. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van egy olyan érzésem, hogy addig nem fogom tudni elhasználni a teljes üvegcsével :)

   Törlés
 2. Nagyon szép ez a lakk, különösen a tegnap rákent NYC lakkal. Arról is láthatunk majd fotót? Szerintem akár egy újrakenést is megérne, annyira ütősek együtt :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Külön bejegyzést érdemel az a fúzió, úgyhogy mindenképpen egy önálló posztban jelennek meg :D

   Törlés
 3. Ezek után ettől a márkától akkor veszek lakkot, ha látom, hogy néz ki felkenve. Nekem ez kissé sötét, az üvegben lévő szín az jól néz ki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a második réteg mélyíti el annyira, hogy már nem egyezik az üvegben lévő lakkszínnel.

   Törlés

Megjegyzés küldése