Colors of my bathroom: orange&pink

Itt az ideje, hogy folytatódjon a fürdőszobám színei sorozat, ezúttal azokat a termékeket kaptam le a polcról, illetve vettem elő a fiókból, melyek csomagolása narancs, illetve rózsaszínben pompáznak és nagy szolgálatot tesznek szépségápolás fronton:
HAJ


Kérastase Nutritive Bain Satin hajfürdő: nagyon szeretem ezt a sampont, egyszerűen végtelenül selymes tapintású hajat varázsol, nagyon fogom bánni, ha elfogy.

Schwarzkopf Bonacure Sun Protect hajpakolás: lassan ennek a terméknek is sajnos a végére fogok érni, pedig egy nagyon jó kis hajpakolás, pár percig fent hagyom a hajvégeimen, mielőtt leöblítem, igen kellemes az illata is és a hajam is imádja.ARC


Yes To Carrots arcradírozó és arctisztító krém: ha az elhalt hámsejteket szeretném eltávolítani és felfrissíteni az arcbőröm, akkor ehhez a termékhez nyúlok, egyre kell csak nála figyelnem, hogy ne kenjem a szemem közvetlen közelébe.

Műanyag hajpánt: nagyon olcsó vétel volt ez a kis eszköz, a pánton lévő kis műanyag fogak segítségével remekül belekapaszkodik a hajamba és a frufrumat szépen hátra tudom vele fogni, ha arctisztításra kerül sor.AJKAK


Lush - Santa's ajakradír: na jó, picit csalok, mert se nem pink, sem pedig narancssárga a termék, hanem piros :) Rendkívüli módon addiktív, már majdnem kifogy ez a kis üveg tégely, mivel szó szerint a mindennapjaim részévé vált. Azzal, hogy leradírozom vele az elhalt hámsejteket, lehetővé tettem az allergiám mellett, hogy színes ajakkencéket tudjak viselni napközben, köszönöm, Lush!

Nuxe - Réve De Miel ajakbalzsam: nagyon rácuppantam mostanság a tégelyes termékekre, de ha egyszer csodát rejtenek magukban? Este is, reggel is előszeretettel használom, imádnivaló egy cucc!
KEZEK


Calena - rózsatündér kézkrém: ez a natúrkozmetikum rögvest a szívembe lopta magát, amint kinyitottam a Pixibox első Pure kiadását, mert egyrészt a csomagolása űbercsajos, másrészt a csőrös kivitelezése nagyban megkönnyíti a felvitelt, harmadrészt kiváló a kézkrém, ami a tubusban lakik! Könnyen eloszlatható, könnyen beszívódik, a bőröm imádja - kell ennél több? :)

Nektek melyik a kedvenc, narancs, illetve rózsaszín csomagolású terméketek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése