Teszt: Nuxe - Réve De Miel ajakbalzsam

A tavaly decemberi Pixiboxban érkezett egy Nuxe kedvezmény kártya, mely január 31-ig volt beváltható a Nuxe termékeket forgalmazó patikákban: 5.000 forint feletti vásárláskor 1.000 forint kedvezményt biztosított a végösszegből, én pedig szépen kaptam az alkalmon és beszereztem a legendás szárazolajat és egy tégelyes ajakbalzsamot:

Masszív, nehéz üvegtégely, műanyag, tekerős fedél és a legcukibb, korallos beütésű rózsaszín - összetéveszthetetlenül csajos, ugyanakkor elegáns benyomást kelt, szerintem utóbbiról a korona szimbólum is tehet :)
Ez a koncentrált formula táplálja, nyugtatja és védi a száraz, kicserepesedett ajkakat méz, értékes növényi olajok, shea vaj és grapefruit esszencia kivonatával. Hatékonyságát extrém hideg időjárási viszonyok között, Kanadában tesztelték. 79,5%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Parabén-mentes, nem komedogén.

Na, ezt mind ígéri ez a termék, de a megvásárlását Szandra posztjának köszönhetem. Nagyon nagy szükségem volt egy ilyen helyreállító "paplanra", amely jóval tömörebb és gazdagabb, mint a többi, jelenlegi tégelyes, vagy stiftes ajakápolóm. Nincsen utóbbiakkal sem különösebb bajom, de ahogy télen lecseréljük a könnyed, folyékony testápolónkat nehéz testvajra, úgy én is vágytam egy masszívabb ajakápolóra.

Állagra eltér az eddig általam használt, tégelyes ajakápolóktól, nem egy dermedt, vizes állagúra felolvadó zsír, hanem sűrű, nagyon apró szemcséket tartalmazó massza, utóbbiak inkább egy majdnem homogén masszává összeolvadt pempőre emlékeztetnek, nem karcolnak, nem bántanak, semmi ilyesmi :)

Frissítő, citrusos illatot szimatolhatunk, ha beleszagolunk a tégelybe, igen kellemes ezen a ponton is a termék.
És hogy milyen hatása van a balzsamnak? Az ajkaim szinte megkönnyebbülnek alatta, szépen és nyugodtan puhítja az ajkaimat, ami pedig a napi rendszeres ajakradírozás után sem odavaló, az felpuhul és könnyen eltávolítható - hiába, a téli szél már csak ilyen, kikezdi, amit ki lehet :(

Ami pedig marad, az szépen dunsztolódik a massza alatt, amely szépen, lassan szívódik fel, nem csúszkál az ajkaimon egy fix réteg, ami csak ott figyel, de nem táplál.


Íme a sűrű massza:Ez a tégelyes ajakbalzsam nagyon jól vizsgázik nálam, tudjátok: amint beköszönt az ősz, már beindul az ajakkiszáradás nálam, a napi elfogyasztott folyadékmennyiségtől függetlenül, így egy igencsak kiszáradásra hajlamos terepen bizonyíthatott :)

Rendszeres használat mellett lassan fogy a termék, a tégely 15 grammnyi táplálást tartalmaz. Az ajakápolót 2.509 forintért vettem, abszolút megéri, pláne, hogy egy sima, oly' sok bosszúságot okozó Labelloért 700 forintot simán kiadunk. Helyette érdemes elkanyarodni egy gyógyszertárba és meglesni a Nuxe termékét és ha még így sem vállalnátok be a tégelyes témát, stiftes változatban is megvásárolhatjátok.Kezeket fel: ki találkozott már a Nuxe márkával? Elégedettségi mutató milyen? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése