Ugrás a fő tartalomra

Nail(land) of the day: simple silver

Hideg van, tél van, a hangulatom is jelenleg ekörül mozog, így most pár napig hanyagolom a neon, illetve élénk színeket, így tőlem szokatlan módon egy klasszikus pároshoz, akarom mondani trióhoz nyúltam ma reggel: ezüst homoklakk, ezüst csillámos fedő- és sima, fekete körömlakk. Ez lett belőle:A Lovely ezüst homoklakkjából 2 réteget kentem fel, a homoklakkok terén azonban úgy tűnik, el voltam kényeztetve, mert ez bizony eléggé lassan akart megszáradni...hmmm...
A gyűrűsujjam kapott egy, azaz egy réteg fekete lakkot, mégpedig a China Glaze Liquid Leather személyében. Értem én, hogy Golden Rose-ból meg Flormarból is van igen jó minőségű fekete, de ha egyik sincs készleten, bizony nyúljatok rá a Liquid Leather-re, mert nagggyon megéri!
Az egy réteg fekete lakkot megküldtem a Moyra huszonnyolcaskájával, és még mindig nem tudom megmagyarázni, miért imádom veszettül ennyire ezt a fedőlakkot - talán a glitterek sűrűsége, vagy formája, nem tudok rájönni, de nem is nagyon kell, mert megszereztem és gyakran nyúlok érte és imádom és szuperül feldobja az alatta figyelő lakkokat :)
A végeredmény egy viszonylag gyorsan elkészíthető, klasszikus színekkel dolgozó, kicsit jégkirálynős manikűr. Nektek hogy tetszik?Felhasznált lakkok:

Lovely Snow Dust - Nr. 3.
China Glaze - Liquid Leather
Moyra - 28
Szeretitek az ezüst-fekete kombinációt? Sikerült anno beszerezni a Lovely Snow Dust lakkjait?

Pusza: Reni


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…