Nail(land) of the day: ILNP - Black Orchid

Boldogságos Valentin napot mindenkinek! Mára egy szerelmetes lakkot hoztam az ILNP Black Orchid személyében, mely első ránézésre illetve az első réteg felkenése után minden, csak nem szerelmetes.
Vásárlás előtt interneten nézegettem a színmintákat, Eleni meg áradozott róla és dicsérte ezerrel, hát mondom tegyünk vele egy próbát, ehhez hasonló lakkom szerintem még úgysincs:


Kifejezetten szeretem, hogy az ILNP lakkok egyesével be vannak csomagolva a saját kis dobozkájukba, ez a szilikon(?) bevonatú dobozka valahogy számomra exkluzív magasságokba emeli ezt a márkát - és ez még nem is a legdrágább cucc a Naillandnél:
Az üvege 12 ml lilaságot rejt, a kupak gumiborítású, mely szépen kizárja a kupakkal való bénázást. A lakk üvegét is nagyon szeretem, számomra sokkal tetszetősebb, mint a régi ILNP üvegcse:Borús időben igazából semmi extrát nem rejt az üvege, majdhogynem meg is bántam a megvásárlását, ha csak ezeket a képeket nézzük:
A nap viszont mindent megold. Azt mondjuk nem, hogy nekem 3 réteg kellett ahhoz, hogy elégedett legyek a szín mélységével, de ez legyen a legnagyobb bajom, nomeg az, hogy icipicit lassabban szárad:

Gazdag, mély málnaszín - jóval sötétebb bordó, mint a Picture Polish Monroe - és lila felhang keveréke ez a lakk, mely odavonzza a tekintetet. Nagyon-nagyon-nagyon szépséges, bár a harmadik rétegnél már átmentem a középső ujjamnál remegő kezű agysebészbe, mert már nagyon ki akartam vinni a napra ezeket a holosztikus, beépített egységeket:

Megbolondulok ettől a csillogástól, annyira gyönyörűűűűűűűűűűű! Alig akartam bejönni a teraszról, pedig már igencsak fáztam - tudtátok, hogy télvíz idején rövid ujjú pólóban kell fotózni a körmöket?

A végére egy kis napfénytáncot hoztam, videó formájában, melyet egy éhes macska nyávogása szakított félbe, Alex személyében :)
Nektek megvan a Black Orchid? Meg fogjátok venni?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Szép! :) A cica meg mintha azt kérdezné: Mit csinálsz?
  :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jahh, itt bohóckodom a falnál, napsütésben, ő meg nem érti :P

   Törlés
 2. Szép lakk, nem tudom hogy megvenném-e :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Személyes találkozás alkalmával igen meggyőző tud lenni, így üvegen keresztül is :P

   Törlés
 3. Szegény cica :-D Remélem, hamar megetetted :-D A lakk csodaszép, és jól is áll Neked, ezt személyes tapasztalat alapján is megerősíthetem :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetlen, a felvételen szereplő macskának sem okozott ételkiesést a felvétel elkészítése! :D
   Köszönöm Katym :)

   Törlés
 4. Nincs és nem is lesz, mert nem szeretem a lilát, de baromi jól áll a kezeden! Komolyan, annyira jól mutat a bőrtónusoddal és a körömhosszal/körömformával, hogy öröm nézegetni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira drága vagy Vivienne, olyan jó ezt olvasni, nagyon köszönöm!!! :)

   Törlés
 5. Szép ez a lakk nagyon, de nem tudom, hogy elcsábulnék-e rá. Eddig nagyon akartam, mert hát lila és bogyós és izé, de valamiért nem tűnik kiemelkedően különlegesnek számomra. Tisztára beteg vagyok :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eeegen, valami nincs ott rendjén Nálad, na majd megmutizom élőben ezt a lakkot! :D

   Törlés
 6. Wow, különleges szín. Szerintem nem nagyon használnám ki, mert van sötétlila holos lakkom, de ritkán kenem fel.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lakk. :) Jól mutat rajtad. ;) Én most már világosabb színekre vágyom, mert érzem a tavaszt. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, ne is mondd, kábé 1 hónapja beszéltem le magam a tavaszról :D

   Törlés

Megjegyzés küldése