Ugrás a fő tartalomra

2,5 éves az Njoythestyle Blog nyereményjáték eredményhirdetése

Most este 8-kor zárult a blog szülinapi nyereményjátéka, melyre összesen 243 eséllyel jelentkeztetek, a szerencsés nyertes pedig a random.org olvasta alapján a 23. esélyt megszerző:
Hatttttttttttalmas gratula Noémi, Tiéd lett az alábbi szépségeket tartalmazó ajándékcsomag, melynek eljuttatásához kérlek, küldj nekem mailt az njoythestyle@gmail.com e-mail címre!

1 db AVON Naturals 2in1 mangó-gyömbér sampon
1 db Colour Alike körömlakk az 545-ös árnyalatban
1 db ILNP körömlakk a Music Box árnyalatban
1 db Golden Rose körömdíszítő lakk, fekete árnyalatban
1 db egyedi, magyar kézműves (cselőmari) által tervezett, tavaszi nyaklánc
1 db Golden Rose Wow körömlakk a 62-es árnyalatban
1 db Golden Rose Wow körömlakk a 64-es árnyalatban
1 db Rimmel stiftes korrektor a 001-es árnyalatbanHasználd őket egészséggel, remélem, örömödet leled mindegyik termékben!!! :)


A többieknek nagyon-nagyon köszönöm, hogy játszottak, de ne aggódjatok, nem hagylak olyan sokáig játék nélkül Titeket, addig is lájkoljátok a blog Facebook oldalát...én előre szóltam...! :P

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.