Személyes: Budapest TAG

A Bikira blogon futottam bele a Budapest TAG-be, melynek kitöltéséhez rögtön kedvet is kaptam, elvégre ebben a csodás, ugyanakkor zajos városban láttam meg anno a napvilágot :)Kedvenc reggeliző helyed?
Éhesen nem indulok el sehova, pláne nem kávé nélkül. Ha viszont a jelenlegi lakhelyemről éhgyomorra elindulnék egy vendéglátóipari egységhez, mire odaérnék, egy zilált dúvadra hasonlítana a fejem. Szóval a reggeli az otthontól távol nem az én műfajom, tízórai-ebéd-uzsi-vacsi jöhet bárhol, akarom mondani bárhol, ahol kávé is van.

Melyik a kedvenc drogériád?
A Müllerre teszem le a voksom, mert van benne valami barátságos és emberközeli, amit pl. a Rossmann-ban hiányolok. Utóbbi túlságosan vedd meg gyorsan és húzzál innen hangulatú, a DM-ben pedig valahogy minden drága és nem tudok nézelődni, mert nagyrészt bébicuccokkal rakják tele a polcokat.
A Müllerben bezzeg ott a rengeteg sminkes állvány, meg lakberendezési részleg és a hatalmas méretű akciós kosár, szóval van hol elszórnom a pénzemet, ráadásul tök boldogan teszem mindezt :)

Kedvenc helyed a városban?
Mostanság a Gozsdu udvar és környékén mozgok sokat, berántottak a belvárosi nyüzsibe a bloggercsajok :D

Kedvenc helyed, ahol sétálni szeretsz?
Sajnos a hétköznapjaimat a városon történő átrohanás és átbékávézás teszi ki, ha viszont gyalogosan néha mégis van időm andalogni, akkor a Váci utcán nézem a nyüzsit, nyáron pedig a pesti rakpart mentén kamillázom a város fényeit.

Túlélési tipp a tömegközlekedéshez?
Ha elsőként szállsz be a metróajtón, ne állj meg, mert bizony fellöknek. Beljebb is van hely és oda is ugyanannyiba kerül a bérlet vagy a jegy.

Milyen lenne a tökéletes napod Budapesten?
Szerintem nem mondok újdonságot azzal, ha azt írom, hogy jó társaság, shoppingtúra, zamatos kávé(k), isteni ebéd, szuper hangulat, mindezt egy napsütéses tavaszi napon :)

Kedvenc galériád vagy múzeumod?
Szépművészeti Múzeum. Iskolásként a sulival rendszeresen ide jártunk megtekinteni az újonnan nyílt kiállításokat, mindig le voltam nyűgözve, milyen hatalmas az a hely. A túra végére pedig már szidtam, hogyan lehetett ezt ilyen nagyra építeni?

Van Budapesttel kapcsolatos titkod?
A legszebb kerülete Zugló, azon belül is az a zöldövezeti rész, ahol 14 évig laktam (Csáktornya park környéke).

Kedvenc szórakozóhelyed?
Amíg a Váci utca elején működött, akkor a Bank diszkó volt A hely számomra. Kellően nyüzsis és velem egykorú társaság verődött össze ott, mi általában 4-8 fős, minicsoportot alkottunk, az este végére pedig kibővült a társaság a felcsípett, új emberkékkel, akik legnagyobb részével következő héten már nem találkoztunk itt a diszkóban. Ennek ellenére izgi volt, felnőttnek érezhettük magunkat hogy úúú, mi egy Váci utcai dizsiben nyomjuk :P
Töltsétek ki Ti is ezt a TAG-et kommentben, vagy linkeljétek be a bejegyzést! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Csáktornyán dolgoztam 3 évig. Ez a sors keze :D amugy nagyon szerettem azt a környéket :)

  VálaszTörlés
 2. És a kedvenc helyek közül kimaradt a Nailland? :-o Reni! :D

  VálaszTörlés
 3. én a wekerketelepet tartom a legszebbnek pesten, ha valaha visszaköltöznék, kizárólag oda mennék lakni

  VálaszTörlés
 4. Lehet, hogy én is kitöltöm majd, mert bár nem ott lakom, mindre tudnék válaszolni. Zugló pedig tényleg csodás :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése