Ugrás a fő tartalomra

Music love: New year, new beginnings

Frissen, kevésbé fitten és egészségesen, de nekikezdtem az új évnek, miután egy rendkívül nagy nyugalom szállt meg január elsején. Ezen jelenség alapján úgy hihettem, hogy lényegesen egyszerűbb és kevésbé megterhelő lesz lelkileg ez az év, eddig nem feltétlenül van így, mégis ott villog valahol a távolban a kurzor, amelynek láttán nem tud eltántorítani a jelenlegi helyzet a fenti meggyőződésemtől.
A mai bejegyzésben olyan zenéket is hoztam, melyekről még tavaly magam sem gondoltam volna, hogy megkedvelem, pedig ma már bizton állíthatom, hogy nagyon is a fülecskémnek való, például az első és az utolsó zeneszám. Tudjátok, van az a beidegződés, miszerint ha csaj énekli azt a bizonyos számot, az majdnem 100%, hogy uncsi, rózsaszín vattacukros és 30 percenként hallom  a rádióban, hogy ha eddig nem utáltam, akkor ezek után meg fogom. De szerencsére nem így lett, hallgassatok bele Ti is az alábbi zenékbe:


Ezt a leányzót eddig nem ismertem, igen erőteljes hangja van, melyet egy közel sem unalmas zeneszámban mutat meg, első hallgatás után már nyomtam is rá a lájkot:Végtelenítve mehetne, mert valahogyan pozitív kilátásokkal tölti meg a szobát:
Egy igen rossz munkanapon nem vagyok rest 25x egymás után lejátszani, annyira ütemes és imádom és kitisztítja a fejem és és és:
Ha nem tudok elaludni, ez a zene mindig rábír:
Ezt a számot angyalok gyártották, valami isteni keverőpulton, igaz?
Kicsit melankólikus, kicsit tvájlájtos, de én szeretem annak a hangulatát. A zongoráért pedig egyenesen odáig vagyok:
Annyira szokatlan és távol áll tőlem ez a zenei stílus és az énekhang sem az az orgánum, amelyet kedvemre valónak éreznék, mégis nagyon megtetszett ez a szám:
Ilyen zene hallatán már én is megszerettem az esőt és bent, a jó meleg szobában ezt a zenét hallgatva bámulom a kinti "hidratálást":
Karácsonykor bömböltettem nagyon sokat ezt a számot, szóval azóta tökre ünnepi zeneszámként tekintek rá:
Ezt a zenét egy hair tutorial alatt hallottam először és nagyon rámoccantam, igazi instant vidámító:


Meséljetek, Nektek mik mostanában a kedvenceitek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Mostanában nem is hallgatok zenét, nem tudom, mi van velem... mindenesetre mindjárt végighallgatom ezt a listát, mert mindig tetszenek, amiket ajánlasz :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megbeszélt lejátszási listát intézem :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…