Inspirációs képválogatás

Helló Lányok, hogy vagytok? Ez nem egy hosszú hét szerencsére, így lehet normálisan tervezni a kétnapos takarítással pihenéssel. Mire ez a bejegyzés kikerül, ha minden igaz, túl leszek egy csajos napon Elenivel és Katy-vel, valamint a már szokásosnak mondható, remek kis havi bloggertalálkozón és este hullafáradtan zuhantam ágyba. Most Ti meséltek! :)


Azért nem látni körülötte kistányérokat, mert egyszemélyes bűnözés esete áll fenn:Glitteres-rózsamintás álom:Na akkor ilyen fürdőszobát kérnék szépen itthonra. Most.Jobb, mint egy karácsonyfa :)Orchidea színekben pompázó koktél:Mmmm, igazán jól mutatna a ruha felett a legújabb, aztékmintás kabátkám :PEgy pöppet élethű csak:Peachy matchy-matchy:Igazi, "kékvérű" körmök:"Jónapot, egy McCat burgert szeretnék kérni"Nem is tudom, melyik szebb, a smink, vagy a haj?
Csendélet:Kell egy ilyen ruha:Vacsitájm:A szürke és a pasztell mennyire jól működnek együtt!Kék uralom:Ez egy bika-szimbólum, ergo nekem tervezték ezt a ruhát. De hogyhogy nem kérték még el a címemet a futároztatáshoz?Igen, az a harapás én voltam :PSailor Moon gyűrű:Kávétakaroooooook:Annyira erőteljes ez a kép, erre nincsenek szavak:Ezt a festményt szívesen nézegetném az egyik szobám falán:A babakék kabát is cuki, de az a topán....


Wish I was here. Right now:Szépséges kékséges:Azok a szemek:Maradjunk a kék vonalon: görög istennőruha:Még szerencse, hogy a nagy napon még nem voltam annyira lilafüggő, mert akkor valami hasonlót kellett volna felvágnunk :)Valaha ki fogom én nőni ezt az azték dolgot?
Meséljetek, hogy telik ez a hét?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Jjhahhhja, az a baba kék kabát, de gyönyörű =)

  VálaszTörlés
 2. Mindegyik kép igazán tetszik, de a pálmát az a karácsonyfa ruha viszi! :) Csodálatos! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy pillanatra megálltam én is tanulmányozni, hogy akkor ez most hogy is van pontosan :)

   Törlés
 3. Az utolsó mani viszi a pálmát nálam :) A hét dolgosan telik, EKÁER, fordított adózás kiterjesztése és egyéb nyalánkságok színesítik az életem :))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Öhmm, mondták már neked, hogy nem illik káromkodni? :DDDDDDD

   Törlés
 4. Az a kuglóf... jajjj még jó hogy most akarok tornázni. :D
  Az estélyi ruha, a fürdőszoba, a cicaburger (troll-Puszedli úgyis a tetején aludna :D), alatta a leányzó az álomsminkkel és hajjal, a pásztávacsi, a fás festmény és az utolsó álomházikó. :) Csodás képek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor ezek szerint pont időben nézted meg :P

   Törlés
 5. Hogy a bánatba válasszon az ember kedvenceket, mikor szinte mindegyikre rámutat, aztán a végére elfelejti, mert túl hosszú a lista? :D Egy szó, mint száz: mindegyik képet imádom!

  VálaszTörlés
 6. Nem, nem fogod kinőni soha, de nem is baj: csodás minta, vidám színekkel, és a kabát alapján már azt is tudjuk, hogy nagyon jól áll Neked :-)

  Azt a kék-túltengéses házat nagyon elfogadnám, és akkor valószínűleg a fürdőszoba is olyan lenne benne, mint a másik képen lévő :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése