Ugrás a fő tartalomra

Akris Spring Summer Fashion Show 2015

Letisztultság, határozott vonalvezetés, aszimmetriával kombinálva: a végeredmény ezen jelzők látták eléggé kaotikus is lehetne, de egyáltalán nem az. Harmonikus.
Mély, keskeny, v-alakú kivágás, áttetsző, lágy anyagok adják a nőies, az élére vasalt nadrágok, a hosszanti csíkos minta és maszkulin lábbelik pedig a puritán oldalát, melyek remekül működnek együtt.
A sapeszok a kedvenceim, nekem azonnal a tenisz és a golf ugrottak be róla, egyszerű, de ugyanakkor feltűnő darabok.

Fehér, púderrózsaszín, bézs, szürke, krémes barna, piros, fekete. Nincsenek égbekiáltóan harsány színek, a pasztell- és földszínekből tökéletesen el tudták készíteni a kollekció darabjait, egy lágy színből készült ruhadarab is azonnal magára tudja vonzani a tekinteteket, mondjuk a lézervágott felsők esetén azonnal :)

Divatbemutatóra én pontosan ilyen zenét tudok elképzelni, kellően misztikus, megadja és tartja az ütemet. Még mindig nem a kedvencem, ha felolvasóesten rögzített hangfelvétel alá kevernek zenét :)

Noha nekem személy szerint óvatosan kell bánnom a maszkulin darabok viselésével, mégis a teljes kollekció a szívem csücske lett.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.