Akris Spring Summer Fashion Show 2015

Letisztultság, határozott vonalvezetés, aszimmetriával kombinálva: a végeredmény ezen jelzők látták eléggé kaotikus is lehetne, de egyáltalán nem az. Harmonikus.
Mély, keskeny, v-alakú kivágás, áttetsző, lágy anyagok adják a nőies, az élére vasalt nadrágok, a hosszanti csíkos minta és maszkulin lábbelik pedig a puritán oldalát, melyek remekül működnek együtt.
A sapeszok a kedvenceim, nekem azonnal a tenisz és a golf ugrottak be róla, egyszerű, de ugyanakkor feltűnő darabok.

Fehér, púderrózsaszín, bézs, szürke, krémes barna, piros, fekete. Nincsenek égbekiáltóan harsány színek, a pasztell- és földszínekből tökéletesen el tudták készíteni a kollekció darabjait, egy lágy színből készült ruhadarab is azonnal magára tudja vonzani a tekinteteket, mondjuk a lézervágott felsők esetén azonnal :)

Divatbemutatóra én pontosan ilyen zenét tudok elképzelni, kellően misztikus, megadja és tartja az ütemet. Még mindig nem a kedvencem, ha felolvasóesten rögzített hangfelvétel alá kevernek zenét :)

Noha nekem személy szerint óvatosan kell bánnom a maszkulin darabok viselésével, mégis a teljes kollekció a szívem csücske lett.


Megjegyzések