Yamuna Natural Beauty - ásványi szemhéjpúderek

Kezdtem én már azzal bejegyzést, hogy vigyázat, ömlengős poszt lesz? Nem? Hát jó, akkor ez a mostani lesz az :)
Nálam az elégedettségi rátát a kedvező ár és a kiszemelt árnyalat lilaságának együttese adja, szóval bemutatom most legújabb, ásványi szemhéjpúdereimet, melyeket egyrészt kedvezményes áron, másrészt a lila legkülönbözőbb árnyalataiban sikerült beszereznem a nemrég megrendezett, Beauty Trend Show-n:


Mindhárom szemhéjpúder 1,5 grammnyi terméket rejt magában, a csomagolás eltér a harmadik szemhéjpúder esetében, de ugyanolyan szuper minőségű és ugyanannyi terméket tartalmaz a tégely, úgyhogy ez ne tévesszen meg senkit sem :)
A műanyag tégely alján találjuk a legfontosabb információkat a kis szépségekről, de az árnyalat elnevezésekért külön pirospont jár, mert ezek a fantázianevek eszméletlenül bejönnek nekem:Mindegyik tégely műanyag fedele egy leragasztott tetejű szemhéjpúdert és egy kis tájékoztatót rejt magában: nagyon cuki ez a mini papírka, egyúttal nem csak egy árnyalat nevével és a forgalmazóval lettünk okosabbak, hanem a használatához és az összetevőkhöz is kapunk segítséget:

 A zárómatricát óvatosan húzzuk le a három pontos biztonsági övről az ásványi szemhéjfestéket rejtő lukacskákról mert bizony a részecskék szállingóznak mindenfelé:

Az Ametiszt fedőnevű szemhéjfesték egy csodálatos középlila árnyalat, némi orgonalilás beütéssel, amolyan igazi alapdarab. A Hamvas burgundi egy első látásra barna szín, gyakorlatilag második látásra és beleszeretésre egy rendkívül erős, bronzos-rezes beütésű lila, bordó alapszínnel, melyet a 2015-ös év színéhez tudnám leginkább hasonlítani. Végül következzen a Mámor, mely egy indigókék-éjkék kombinációval megfűszerezett szürkéslila - mintha az 1001 éjszakai meséiből szerkesztették volna.

A szemhéjpúdereket nagyon szépen egybe lehet satírozni, a művelet során a csillámok egy része meglóg és visszaszökik az égboltra, de egy szaténos alapcsillogás és az itt-ott megbújó csillámok azért velünk maradnak és boldogítanak napközben :)
Eszméletlen szép és gazdag színek, teljesen elköteleződtem irántuk, nagyon kedvesek a szívemnek!


Természetes fényben, sorrendben: Ametiszt, Hamvas burgundi, Mámor:


Lámpafénynél a csillámfürdőben:

És a végére hoztam némi kacsóforgatós, csillámtengerben játszós vidit is:
Meg kell mondjam, hogy ahhoz képest, hogy ásványi sminktermékről beszélünk, közel sem fizettem annyit értük (akciósan 790 forint/tégely), mint bármely másik, ásványi sminknek kikiáltott márka termékéért, és ennek rendkívül örülök! Végre elérhető áron juthatunk hozzá lélegzetelállító, ásványi szemhéjpúderhez, bár azt meg kell vallani, nehéz egy tégelynél megállni :)

Lessétek meg a többi árnyalatot is a Yamuna weboldalán és essetek Ti is szerelembe!
Ráadásul ha holnap adtok le náluk megrendelést, ingyen kiszállítják Nektek! :)

Nektek van a sminktermékeitek között ásványi sminktermék?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Érdekesnek tűnnek ezek a szemhéjpúderek :) Tényleg sokkal jobb áron vannak, mint más mineral termékek :) Mennyire tartósak? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még tesztelés alatt vannak, nem a meglévő bejegyzést bővítem ki, hanem egy újba fognak bekerülni hamarosan, egy komplett smink keretében és a tartóssági SLA-kkal együtt :)

   Törlés
 2. Én is nagyon megszerettem őket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira csodásan állt rajtad az a smink, csak ámultam és bámultam! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése