Ugrás a fő tartalomra

Sorsoltam: negyedmillió oldalletöltés köszönetajándék

Jujj, annyira izgalmas, még mindig a hétfői oldalmegjelenítési mérföldkő hatása alatt vagyok, de már sorsolnom "kell", hogy a karácsonyfa alá megérkezhessen a köszönetajándék a kedves állandó követőmnek :) Nagyon szépen köszönöm, hogy velem együtt örültök, rendkívül jól esnek a kedves szavak és a biztatások! Hihetetlen jó érzés látni, hogy ennyire jól érzitek magatokat, ha idelátogattok és hogy hasznotokra válnak az terméktesztek, gyönyörködtök a zsákmányos posztokban és jókat virultok az inspirációs képeken :D

Mint mindig, most is a random.org oldalt hívtam segítségül, a ma esti random szám pedig a 12 volt, a hozzá tartozó név pedig nem más, mint:


Nikkii, gratuláloooooooook!!! :D Kérlek, dobj egy mailt az njoythestyle@gmail.com mailcímre, hogy megbeszélhessük a részleteket! :)

Az ajándékcsomag tartalma pedig egy dögös pink ajakvaj az Astor-tól, egy bronz, karácsonyi China Glaze körömlakk, egy fekete kaviáros szemkörnyékápoló és a kedvenc, koffeines hajbalzsamom:


Astor Soft Sensation Lip Butter - 007 Delicate Lilac
China Glaze - Getting To Gnaw You
AVON Planet Spa - luxus szemkörnyékápoló gél fekete kaviárral
Balea Professional - koffeines hajbalzsam

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves kommenteket, igyekszem a felsorolt elvárásoknak mind megfelelni Csajok! :)))

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.