Nail(land) of the day: Zoya - Noir

Amennyire belehabarodtam a Zoya PixieDust legújabb csodájába, a Noir-ba, olyannyira elmaradt a lakknak a bemutatása a blogon (ejj). Aki nem pirosba vagy zöldbe kívánja öltöztetni karácsonykor a körmeit, hanem szeretné ugyanúgy megőrizni a sötét alapszínt, de vinne bele sejtelmesen matt-félmatt, ugyanakkor fényre cukin megcsillanó glittereket, annak ő a tökéletes lakk:


Üvegben sem egy visszafogott jelenség, szinte izzanak belülről ezek a ciklámen színű glitterek, melyek feketés lila jelly alapban úszkálnak dögivel:

Két rétegben is már szépen fed, aki nem szeretné, hogy erős napsütésben - vagyis olyan időben, ami karácsonykor lesz az ország legnagyobb részén - megtörjön a fekete-ciklámen erőtér, egy harmadikat is dobjon rá, az elmélyíti szépen a manikűrt.

Rendkívül gyorsan szárad, éljen a jelly alap és a homoklakkok gyorsan száradó szemcséi! A felülete érdes, egyértelműen homoklakk-tapintású.


Napfényben fotózva a lakkozást nehezen tudom Veletek elhitetni, hogy ez egy csodás, lila lakk, nálam inkább málnás-ciklámenes kinézetet vesz fel, Edinánál viszont egy fantasztikus lila fotósorozatra lelhettek. Talán Netti posztjához hasonlóan sikerült az enyém, de egy szó, mint száz: bármelyik arcát is mutatja, az én szívemet elrabolta ez a lakk.
A benne lévő glittereket őszintén szólva esti fényben szeretem a leginkább, ugyanis ilyenkor a mattra száradt feketés alap gyönyörű hátteret ad a rajta csücsülő, ciklámen színű glittereknek, amelyek ha lámpafénnyel találkoznak, életre kelnek, valahogy így:A Zoya Noir adta vissza a hitemet a Zoya márka iránt, imádnivaló, különleges, izgalmas és mozgalmas kis lakk. Ha nem ennyi lenne az ára és nem lenne szinte folyton készlethiányos, én mindenkinek kötelezővé tenném.
Nektek melyik a kedvenc lakkotok a fenti márkától?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Egy db Zoyám sincs, valahogy sosem volt, amit akartam, vagy a keretbe nem fért bele (én postán rendelek), mindig pechem volt velük. Ez is szép, de valahogy mindig más lakk jobban a látókörömbe kerül, most pl. a Colour Alike.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Colour Alike nagyon sok szép lakkal jött be a Naillandhez, megértem, hogy bekerült a látómeződbe :)

   Törlés
 2. olyan szép, viszont vérzik a szívem, hogy megszűnnek a PixieDust lakkok.. így azt hiszem egynek sem leszek már a tulajdonosa :(

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép a színe!:))xx
  Bianka

  VálaszTörlés
 4. Nekem sikerült végre lecsapnom rá, a szüleimtől kapott karácsonyi csomag része lett ez is, merthogy menthetetlenül beleszerettem, amikor kölcsönadtad nekem :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudtam, hogy ez lesz a vége. Üdv: #akisszámító
   :P

   Törlés
 5. Én adnék neki egy tökéletest! Nagyon tetszik! *-*

  VálaszTörlés
 6. Csodaszép ez a lakk. Már több helyen is láttam róla bejegyzést és mindig megfájdul a szívem.

  VálaszTörlés
 7. Kell nekem ez a lakk, KELL!!!!! Hozhatná a Jézuska. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Muszáj, hogy a birtokodba kerüljön, szuggerálom a Jézuskádat! :D

   Törlés

Megjegyzés küldése