Nail of the day: Taupe stars

Végy egy gyorsan és mattra száradó, piszkos matt lila alias taupe színt, mint egy visszafogott, cuki körömlakk, amely az imént felsorolt tulajdonságai miatt minden egyes körömbéli egyenetlenséget kiemel. De mielőtt teljesen lemondanál róla, dobj rá egy sima, ezüst, mini glitterekkel telepakolt fedőlakkot és készen is van a szilveszteri körmöd:


Hogyha az óév elbúcsúztatására nem egy komplett festményt szeretnél felfesteni a körmeidre, hanem inkább a csillámtengert szeretnéd megjeleníteni a körmeiden, akkor jó helyen keresgélsz a Moyra állványon, őket emeld le a polcról:

Moyra Silk Nude - No. 327 Tokyo
Moyra - No. 28
A manikűrt rendkívüli gyorsasággal tudod felvinni a körmeidre, ugyanis ezek a mattra száradó darabok tényleg úgy száradnak, mint a parancsolat! Amint felkented az utolsó körmödre az első réteget, már kezdheted is a második réteggel az elejéről.
Az ezüst glitter tengert elegendő egyetlen rétegben felvinni a körmökre, mert tökéletes mennyiségű, ezüst üveglakót szed fel az ecset. Mivel a topper is rendkívül hamar szárad, indulás előtt negyed órával is nekiláthatsz a manikűröd megalkotásának:
Nekem azonnal a szívembe lopta magát ez a párosítás, mert igazán gyorsan, maceramentesen megvan a lakkozás, az összhatás pedig nekünk, lilafüggőknek, meg a kevésbé megértőknek is belopja magát a szívébe: egyszerre szürke, meg lila, meg ezüst.
Először ezt a két lakkot együtt a zuram céges karácsonyi rendezvényén viseltem, a megvilágítás nagyon jól együtt tudott működni az ezüst glitterekkel és fedőlakk nélkül sem volt panaszom a kopásra, a negyedik napon mostam le a manikűrt, addigra jelentkezett némi körömvégi kopás.

Meséljetek, milyen manikűr lesz Rajtatok az év utolsó napján? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hűűű, gyönyörű ez a taupe Moyra. Nem is láttam korábban ilyen színt lakkban, nagyon tetszik, hogy úgy mondjam: KELL :) Szívesen megnézném önmagában, a csillámos fedőlakk nélkül is. Szilveszterkor szerintem a burgundi MF lakkomat dobom majd fel egy kis csillámmal, de aztán lehet más lesz a vége :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi vagyok, a végén hogyan döntesz a szilveszteri körmeidről :)

   Törlés
 2. Juuuj, mind a kettő elcsábított! ♥♥

  VálaszTörlés
 3. Csak úgy csillog-villog :)
  Ha lesz időm lakkozni akkor valami lilás-szürkés-csillámos nekem is. Ha meg nem, akkor marad a mostani matt karácsony piros. :D

  VálaszTörlés
 4. Nekem a New York van meg, nagyon szeretem, tartós és tényleg gyorsan szárad.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, még egy remek tagja a szériának, ennek rendkívül örülök! :)

   Törlés
 5. Érdekes kis páros. :) Nincs még Silk nude lakkom, de lehet meglesem majd őket legközelebb. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp lesd meg őket, sokkal több lakozik bennük, mint azt kívülről mutatják :)

   Törlés
 6. Hát ez tényleg csodaszép páros! A Tokyo nekem is megvan, és ezek után alig várom, hogy felkenjem, bár a közeljövőben Sea Salt-lakkozást tervezek :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na jó, engedélyezem, de a Tokyo-t ne nagyon hanyagold sokáig :)

   Törlés

Megjegyzés küldése