Inspirációs képválogatás - BUÉK 2015!

Ez a nap is elérkezett, a 2014-es év utolsója. Rengeteg változást hozott nekem ez az év, kiemelkedően jókat és kiemelkedően rosszakat is, mondhatnám, hogy ez az év hosszú idő után a végletek éve volt. Annak ellenére, hogy néhány, igencsak rossznak kinéző esemény végkimenetele egész pozitív volt, azért az, hogy rendesen megtépázta a lelkemet, nyomot hagyott bennem. Kíváncsian várom, hogy a 2015-ös évben milyen kimenetele lesz az idén elindultaknak, állok elébe! Pláne, hogy most már hamarosan betöltöm az általam oly' rettegett, harmadik X-et az új évben...na de nem rettegésre buzdítalak Benneteket, hanem hogy gyorsan fussátok át a blog idei, utolsó bejegyzését, aztán irány készülődni az esti partira! :)


Kicsit van csak poncsómánia, meg dögös bokacsizma őrület nálam:
Nincs olyan, hogy túl sok cukiság:Kellő hőmérséklet híján nehéz magam ide képzelnem, de azért helló, meg szia, mondd csak az insta felhasználóneved! :)Ez az ital rendkívül jó kontrasztban áll a torokfájásommal, szóval ha elém tenné valaki, akkor csak lefotóznám, de nem tudnám meginni:Újévi party ON:Nommmmmmmmmm:Végre valami, évszakhoz passzoló outfitJobb, mint az IMAX:
Elegáns, jégkirálynős:Csizmike, röpülhetnél hozzám:Odavagyok a Bauhaus stílusért és ezekért a fémkorlátokért:Na jó, azért némi tavaszt csak idecsempészek:Lazac, bagel...végem van:Szexis kombó a bőrnaccer és az a topán:Üdítő látvány:Poncsó, aztékminta, bokacsizma: that's me:Miféle pop cake? Én nem is láttam:Gyere a mamához:That's a wrap:
Cuki outfit:
Watching the sun goes down:Festive nails:Coffee party. My party:Monogramos poncsót akarok, mooooooooooost:Gyűrűben is jöhet a hegyikristály:
Hello Mr.......Black:Álom zuhanyzó, magas vízszámlával:Kicsit kócos, kicsit hullámos, kicsit szöszi:Hogyan? És milyen őrző-védő feladatot kéne ellátni?
Legyen egy nagyon bulis befejezése az éveteknek a mai nap és egy szuper évkezdő a holnapi! Jövőre találkozunk, BUÉK! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Ó Istenem, azok a kutyusok imádnivalóak! :)
  Boldog új évet kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Ú a fölső mani! Persze bereflektál a fehérbe egy kis kék, még az is dob rajta.
  A cuki outfitből kérem a szoknyát! Stipp-stopp az enyém!
  Utolsó kutya a Reni szöveggel lefoglalva! Kérem! :D Elkapott a blogszél... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elkapott a blogszél...Te már készen vagy, ahogy látom, cuki! :D

   Törlés
 3. és.... BBBBBúúúúúééééékkk! :D

  VálaszTörlés
 4. Az a virágos ruha, meg a lazacos bagel, jaj nekem... Bár azért a csizmákat is elfogadnám ^^
  BÚÉK! :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na jó, a csizmákról lemondok a kedvedért... :P

   Törlés
 5. Tavaszruha! TAVASZRUHA!!! Amúgy pedig állati cuki az utolsó kép :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése