ELIE SAAB Ready-to-Wear Autumn Winter 2014-2015

A burgundiban az a jó, hogy egyesíti az általam annyira szeretett lilát és megfűszerezi némi bordóval, ez a színválasztás pedig nálam már előre is vetíti a 2015-ös év Pantone színét, a Marsala-t, mely számomra a burgundi és a tejcsokoládé házassága, némi rézporral fűszerezve :)

Szebbnél szebb ruhaköltemények jönnek velünk szembe a kifutón, az egyszínű ruhákat pedig remekül felváltják a burgundi-fekete ombre összeállítások, ez hatalmas telitalálat nálam, odáig vagyok érte! Akinek pedig nem a lila és burgundi színekért dobog a szíve, annak szürkésszöld-fekete kombinációban is rendelkezésre állnak ezek az ombre szépségek.

A másik két meghatározó szín a szürke és a mályva, így aki ellépne a sötét, komoly színektől, de továbbra is elegáns vonalon maradna, az bátran válassza az ezekkel a színekkel készült ruhákat.
A fekete háttér előtt elkapott, minimális fénnyel megvilágított virágfej-lenyomatok egészen erőteljes hatást váltanak ki ugyanúgy, mint a fekete csipkeruhák és a hatalmas szőrmebundák, bár nekem ezek a virágfejes ruhák inkább egy japán kimonót juttatnak eszembe (ne kérdezzétek, miért).

Egy szilveszteri partira is bevethetőek a csupa glitterrel beborított ruhacsodák, imádom, ahogyan az áttetsző anyagokat glitterekkel kombinálva egy kellő mozgalmasságot adnak a ruhának, ugyanakkor sejtelmesen kitakarják a kötelező részeket. Egy elegáns partin tökéletesen megállja a helyét.
Megjegyzések

  1. Imádom ezeket a divatbemutatós bejegyzéseidet! Gyönyörű színek! Legszívesebben órákig csak ilyen videókat néznèk...mert annyira inspirálóak! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy Te is olyan nagy rajongója vagy a divatbemutatóknak, mint én! :)))

      Törlés

Megjegyzés küldése