Coastal Scents - Go Palette Paris

Mielőtt újabb, őrületes ajándékdömpinget mutatnék be, amelynek DjKaty volt az elkövetője, gyorsan meg is mutatom Nektek a tőle kapott szemhéjpúder palettát, mely a CoastalScents égisze alatt látta meg a napvilágot és melyet Párizs ihletett a maga romantikus utcáival - külön öröm számomra, hogy végre nem bézs és babarózsaszín szemhéjpúdereket egyesítettek egy francia ihletésű palettában, hanem amolyan esőáztatta, Twilight-os hangulatot varázsoltak bele:

A Paris paletta egy cuki, fekete műanyagban foglal helyet, 12 szatényfényű, csillámokkal megpakolt szemhéjpúdert és egy fedél alatt megbújó tükröt tartalmaz. A fedél könnyen ki- és visszapattintható, biztonságosan záródik:
Imádom, hogy a barna és bézs vonal mellett a lila és burgundi színeket sem vetették meg a készítők, igazán mély, melankólikus árnyalatok kerültek bele:
Szemhéjalapra vittem fel, egyetlen húzással az árnyalatokat, nagyon szép és intenzív színeket produkáltak, ami ismét egy plusz pont:
Ha azok a csillámok egy kis napfénnyel találkoznak...:

Katym, hálás köszönetem ezért a palettáért, igazán gazdag, étcsokoládét és szürkéslilát tudok végre házasítani a segítségével, miközben csillog a szemhéjpúder, mint egy igazi Cullen! :)

Ha megtetszett Nektek ez a szuper kis paletta, most érdemes csekkolni a gyártó honlapján, mert ma Cyber Monday keretén belül ő is le van árazva! :)
Ismeritek a CoastalScents táskába dobós palettáit? Mennyire kedvelitek ezt a márkát?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Szerintem nagyon illik hozzád a színvilága, szuper :)

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy tetszik, és remélem, a legközelebbi találkozónkkor megnézhetem Rajtad azt a csoki-szürkéslila sminket :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, igyekszem nem a Color Tattoo-mhoz nyúlni automatikusan :D

   Törlés
 3. Ajjajj-ebbe beleszerettem. azok a színek *-* ♥

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése