BOMB Cosmetics Bloggerreggeli - 2014. november 15.

Élménydúsnak ígérkezik ez a hét, már csak az élménybeszámolók számát tekintve is :) Hadd meséljek Nektek most a BOMB Cosmetics által megrendezett bloggerreggeliről, ahol volt szerencsénk megnézni és megszaglászni a szappantortákat, fürdőmuffinokat és fürdőbombákat - mondhatom, igazi illatfelhőben úsztunk :)

November 15-én szombaton, Elenivel összefutottunk kora délelőtt és a Mammut Bevásárlóközpont mögött található, elegáns Auguszt Cukrászdába igyekeztünk, ahová meghívást kaptunk a BOMB Cosmetics csapatától. Izgatottan vártuk, milyen újdonságokkal készültek az ünnepekre, mondhatom, hogy a bőség zavarában lehetetlenség volt kedvencet kikiáltani :) Mutatom is a képeket:


Nem hagytak minket harapnivalók és kávé nélkül, de figyelni kellett, hogy nehogy egy fürdőmuffinba harapjak bele a nassolnivaló helyett, mert a mentoltól kezdve a bogyigyümi illaton át, egészen a mézeskalács illatkompozíciókig volt itt minden, ami karácsony:


A márka és termékeik bemutatását követően egy kis játék indult, a különböző termékcsoportok termékeit a fantázianevükkel és a bennük található, illatosító összetevőkkel kellett összepárosítanunk - nos, a mi csapatunk (Eleni, Odil, én) többé-kevésbé sikeresen zárta ezt a kört :)

A kézzel készült szappanok legtöbbjében tömjén és mirha található, melyek az angolok leginkább kedvelt illatjegyei és higgyétek el, ezek nem holmi "háromkirályok" illatot adnak ki :D


Netti és Szandra is szorgosan párosítgatták a termékeket és illatjegyeket:Az Auguszt cukrászdában eleddig még nem jártam, de rendkívül elegáns környezetbe csöppenünk, ha betévedünk ide, majdhogynem egy kastély szalonjában érezheti magát az ember lánya:


Szorgos munka folyik Evelinnél :)

Az izgalmas termékbemutató és fincsi falatkák és nem utolsósorban életben tartó kávé elfogyasztása után átsétáltunk a Mammut Bevásárlóközpontban található BOMB Cosmetics üzletbe, ahol a további, kézzel készített termékcsodák között terhelhettük tovább a nózink befogadóképességét és telíthettük a fényképezőgépeink memóriakártyáját:


Fürdőfánkok, masszázstömbök tömkelege:

A Little Hotties illatpasztillák a legkülönfélébb illatokban állnak rendelkezésünkre, az illatok összeválogatásánál pedig adhatunk a kísérletező kedvünknek:


Előre összeállított csomagok közül is válogathatunk:Ha pedig nincs otthon még tart-égetőtök, akkor a BOMB Cosmetics-től is beszerezhettek egyet, melynek aljába egy meggyújtott mécsest helyezve szépen felolvasztja az isteni finom illatú viasztallérokat:
Lívia és Evelin is fókuszál ezerrel, az állványok fölött pedig rengeteg ajándékcsomag várakozik, hogy új gazdájához kerülhessen:Most komolyan: ezekből a finomságokból képtelenség kizárólag ésszerű mennyiséget összevásárolni :)
Ne feledjük, hogy testápolásban is rendkívül erős a márka, a testvajaik pedig mmmmm:
A gyertyák szerelmesei sem távozhatnak innen üres kézzel, Katy egész biztosan elvesztené itt a józan eszét :PEgy igen tartalmas délelőttöt tudhatunk magunk mögött, a márka képviselő rendkívül kedvesek és közvetlenek, a kézzel készült termékek ínycsiklandóak és szemet gyönyörködtetőek. Eddig is használtam BOMB Cosmetics termékeket (fürdősüti, testvaj, ajakápoló), de ezután sem mondok le róluk és Ti se tegyétek! Isteni illatúak, hatékonyak és igen pénztárcabarátak!

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ezen a bloggerreggelin, nagyszerű élmény volt! :) A szervezők természetesen nem engedtek haza minket üres kézzel, de ezeket egy másik bejegyzésben mutatom meg, mert a rengeteg kép miatt már így is kapni fogok a fejemre :D
Nektek melyek a kedvenc BOMB Cosmetics terméketek? Karácsonyra fogtok ettől a márkától ajándékozni valami fincsiséget?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Juj, ezek az illatpasztillák lényegében akkor tartok ugye?:D Wow:) Imádtam a beszámolót és a képeket is!

  VálaszTörlés
 2. Szuper volt, örülök, hogy láthattalak élőben is! Ezt a képet, amit csináltál rólunk, loptam az emléktáramba. :D Puszi

  VálaszTörlés
 3. Micsoda képek, komolyan annyira guszták ezek a fürdősütik *.*
  Nagyon szerencsés vagy, hogy ott lehettél, nagy élmény lehet egy ilyen :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hatalmas élmény és megtiszteltetés, annyira jó érzés volt megpillantani a meghívót!

   Törlés
 4. Gyönyörű darabok, nem lenne szívem elfürdeni őket! :D

  VálaszTörlés
 5. Az a kiálló répa orrú hóember fej fürdőgolyó elsőre nekem valami teljesen másnak tűnt... :$ :D

  VálaszTörlés
 6. Ritkán merek ilyet kijelenteni, de tényleg ott lett volna a helyem. Merthogy oké, hogy testápolási termékek, de GYERTYÁK meg ILLATVIASZOK is voltak!!! :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése