A 2015-ös év Pantone színe: Marsala

Melyik az a szín, amely se nem burgundivörös, se nem mélybarna, de nem is lila? A válasz nem más, mint a Marsala, mely a 2015-ös divatszín a Pantone társaság meghatározása szerint.
Személy szerint meglepődtem ezen a színválasztáson, mert konkrétan valami élénkre, harsányra számítottam, mondjuk valami kékre. Ehelyett egy full megnyugtató, kifinomult, harmóniát teremtő színnel állnak elő, melyről nekem egy határozott, ugyanakkor elérhető, elegáns hölgy jut eszembe. Biztos vagyok benne, hogy ez a csodaszép árnyalat nem egy laza kis nyári topon, vagy cuki fülbevalón fog visszaköszönni a ruhatáramban, hanem egy egyszerűbb szabású pulóver, egy szexis bokacsizma, vagy éppen egy új körömlakk szerzemény formájában.
Van ennek az árnyalatnak egy igazán különleges, rezes fénye, mely olyan előkelővé teszi, szóval a fémérzékeny részem biztos, hogy erre a csillogásra kezdett el rajongani ezért a színért :)

Hoztam pár képet Pinterestről, szó szerint bárhol összetalálkozhatunk a Marsala-val: ruhán, körmökön, az esti nassolás közben, sőt, még a falakon is :)

Nektek hogy tetszik ez a szín? Bővíteni fogjátok ezirányba a repertoárt, ami a gardróbszekrényetekben lakik, vagy maradtok az eddigi, jól bevált színeknél?Megjegyzések

 1. Ezek eléggé eltérő árnyalatok. Lila és bordó is van közötte, az tetszik, de a barnába hajló árnyalata eléggé nyomasztó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a jó, hogy van benne mozgástér, így aki pl. a lila oldal felől közelítené meg, az is talál kedvére valót :)

   Törlés
 2. Nagyon-nagyon tetszik *-* Leighton az első képen és az a meseszép ballonkabát megvett kilóra :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Leighton egész egyszerűen hibátlanul néz ki :)

   Törlés
 3. Ómáj, ez a marsala annyira az én színem *.* Elegáns, de nem pökhendi, kicsit rumos jellegű árnyalat, nekem nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. Néha nekem egész burgundinak tűnik, pár képen érzem azt, hogy igen ez az a szín. Az a Revlon ajakcucc mennyire dög már! Wúúúú. *.*

  VálaszTörlés
 5. Engem is a burgundira emlékeztet, de kicsit inkább barnába hajló szín. Én szerintem imádni fogom, ha a boltok polcai roskadásig lesznek teli vele. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi vagyok, mikor áramlik majd be tömegesen, mert akkor én is ott fogok ácsorogni az állványok előtt, a nyálamat csorgatva :P

   Törlés
 6. Gyönyörű szín! *.* Ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy viszontlássam a körmeimen! :D

  VálaszTörlés
 7. Nekem nagyon tetszik ez a szín, telitalálat nálam :)

  VálaszTörlés
 8. A lilás nem, a barnás nem, a bordós talán. Szóval ez nem az én színem lesz idén. Viszont a neve tetszik! :D

  VálaszTörlés
 9. Nagyon imádom ezt a színt, örültem, mikor novemberben megláttam, hogy ő lesz az idei év színe. :)

  VálaszTörlés
 10. Aztamindenségit! Hát micsoda ruhaköltemények!!! Csodás ez a szín, de nincs tervben, hogy beszerzek ilyen színű ruhadarabot, hacsak nem megyünk el együtt vásárolni, és beszélsz rá valamire megint :-D Azért egy szoknya vagy egy pár cipő persze jöhetne... :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp elmegyünk vásárolni, szóval már most tartalékolj rá némi pénzmagot! :DDD

   Törlés

Megjegyzés küldése